30 / 04 / 2024

Türkiye’de ilk kurbanlıklar görücüye çıktı! İşte küçükbaş ve büyükbaş fiyatları

Türkiye’de ilk kurbanlıklar görücüye çıktı! İşte küçükbaş ve büyükbaş fiyatları

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ilk kurbanlıklar Denizli’de hayvan pazarına getirildi. Küçükbaş ve büyükbaş fiyatları da belli oldu.



KÜÇÜKBAŞ FİYATI 1500 LİRA BÜYÜKBAŞ FİYATI İSE 10000 LİRADAN BAŞLIYOR

Pazarda küçükbaş hayvanlar bin 1500 liradan, büyükbaş kurbanlıklar ise 10 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Birçok besici ise artan hayvan fiyatlarını kendi maliyetlerinden kaynaklandığını belirtiyor. Kurban bayramı öncesi besiciler, küçükbaş hayvanların canlı olarak 45-50 TL, büyükbaş hayvanlarında 50-60 TL olduğunu açıkladı.

Türkiye’de ilk kurbanlıklar görücüye çıktı! İşte küçükbaş ve büyükbaş fiyatları

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Haziran 2022 tarihinde saat 01.26’da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,25 Türk Lirası, euro 18,02 Türk Lirası, altının gramı ise 1.016,33 Türk Lirası değerinde.

Yıllarca bunu beklemişlerdi ama 3600 ek göstergede memurları üzen detay!

Ekmeğe rekor zam geldi! İşte geçerli olacağı tarih

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer FED'in faiz kararı sonrası dolar için yeni tahminini açıkladı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön