10 / 05 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Bitcoin daha önce bu rakamı hiç görmedi

Yatırımcılar dikkat! Bitcoin daha önce bu rakamı hiç görmedi

Çakıldıktan sonra uzunca bir süre toparlanamayan Bitcoin, seyrini değiştirdi ve 40 bin dolarlık direnç bölgesinin üzerine fırladı. Bitcoindeki bu ivmeyi değerlendiren Kripto Para Uzmanı Altuğ İşler, Bitcoin yatırımcısını heyecanlandıracak öngörüsünü açıkladı.



Bircoin'in seyrini değerlendiren Kripto Para Uzmanı Altuğ İşler, yüksek enflasyon rakamlarının masada olduğu sürece, Bitcoin’de yaz aylarına doğru yükseliş yaşanacağını vurguladı. İşler, “Enflasyon küresel bir gerçek. Parası eriyen yatırımcı parasını korumak amacıyla çare arıyor. Durum böyleyken Bitcoin’de ciddi bir düşüş beklemiyorum. Enflasyonla gerçekçi bir mücadele başlarsa işte o zaman Bitcoin’de biz bir ayı sezonu izleyebiliriz. Haziran ayına kadar, 40 bin doların üstünde olduğumuz müddetçe, 50 bin dolarları göreceğimizi düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

Yatırımcılar dikkat! Bitcoin daha önce bu rakamı hiç görmedi

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü ise Bitcoin'in 80 binin üzerine çıkabileceğini söyledi. Süllü, “Bitcoin’in 80 bin hareketi yapmaması için majör bir sebep bulunmuyor. Hatta bu 2022 yılı içinde Ripple ve SEC davasını göz önüne aldığımızda burada izin verilebilecek bir spot ETF ürünleri Bitcoin’i 70 bin dolara kadar destekleyebir. Bitcoin kontrat işlemlerinin herhangi bir spotta karşılığı yok. Buradan da anlaşılacağı gibi 2022'de izin verilecek bir kontrat ile Bitcoin 2022’yi muhtemelen 80 bine yakın kapatabilir.” ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön