04 / 05 / 2024

Altını olanlara çok kritik son dakika uyarısı! Fırtına bulutları süper kasırgaya döndü! Kendinizi bu sona hazırlayın!

Altını olanlara çok kritik son dakika uyarısı! Fırtına bulutları süper kasırgaya döndü! Kendinizi bu sona hazırlayın!

Altını olanlar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor. JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon altını olanlara çok kritik uyarılar yaptı. İşte o uyarılar...



GRAM ALTINI OLANLAR GÜLDÜ

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Dolar/TL kurunun Cuma günü 16,54 seviyesini görmesi altının gram fiyatına 2022'nin dezirvesini getirdi ve 993 TL'ye çıktı. 

KASIRGA GELİYOR

JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon yatırımcıların gözdesi gram altın ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Altını olanlara çok kritik son dakika uyarısı! Fırtına bulutları süper kasırgaya döndü! Kendinizi bu sona hazırlayın!

Altın fiyatlarını değerlendiren JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon’dan yatırımcıları endişelendirecek açıklamalar yaptı. New York’ta gerçekleştirilen bir finans konferansında kalabalığa, yaklaşan ekonomik ‘kasırga’ hakkında bilgi veren JPMorgan Chase CEO konuyla ilgili olarak, “Fırtına bulutları var dedim, ama değiştireceğim, bu bir kasırga. Kendinizi hazırlasanız iyi olur." dedi.

Mynet'in aktardığına göre, yaptığı açıklamada şu anda ekonomik durumlar ‘iyi’ görünse de, ‘küçük’ bir kasırga mı yoksa ‘Sandy süper kasırgası‘ mı olacağının hala belirsiz olduğunu söyleyen Morgan, şu anda havanın biraz güneşli ve işlerin iyi gittiğini söyleyerek, herkesin Fed’in bunu halledebileceğini düşündüğünü kaydetti. Morgan, "O kasırga tam orada, yolun aşağısında, bize doğru geliyor.” dedi.

Gram altın 1000 liraya göz kırpıyor! 5 Haziran altın fiyatları ne kadar? İşte gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları

Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolar kurunda son dakika! İşte 5 Haziran 2022 dolar kuru!

ltın yatırımcılarına zemzem suyu gibi tavsiye! Fırtına değil kasırga geliyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön