10 / 05 / 2024

Apple'dan bir ilk olabilecek proje! Yeni MacBook'lar böyle olabilir

Apple'dan bir ilk olabilecek proje! Yeni MacBook'lar böyle olabilir

Dokunmatik ekranlı cihazlar içinde bulunduğumuz çağda bi hayli çoğalmışken yeni bir iddia ortaya atıldı. önümüzdeki senelerde dokunmatik ekranlı MacBook  bilgisayar ailesiyle karşımıza çıkabilir.  



Apple, eskiden de dokunmatik ekranlı dizüstü PC’ler üzerine testler yapmış ve bazı prototipler hazırlamıştı. Ama o dönemki genel şirket görüşü, zaten klavye ve mouse gibi bağlantı noktaları olan bir bilgisayarda dokunmatik panelin pek de mantıklı olmadığı yönündeydi.

MacBook Pro, profesyonelleri ve deneyimli kullanıcıları hedefleyen, daha güçlü ve çok yönlü bir modeldir. Farklı boyutlarda mevcuttur ve daha hızlı işlemciler, daha fazla bellek ve daha fazla depolama ile donatılmıştır. Ayrıca bir Retina ekrana, Touch ID'ye ve en yeni nesil işlemcilere sahiptir.

Apple dan bir ilk olabilecek proje! Yeni MacBook lar böyle olabilir

MacBook, hafif ve taşınabilir tasarımıyla tanınan birinci sınıf bir modeldir. Bir Retina ekrana, Touch ID'ye sahiptir ve en yeni nesil işlemcilerle donatılmıştır.

Tüm MacBook modelleri yerleşik bir klavye, izleme dörtgeni ve kamera ile gelir ve Apple'ın iLife ve iWork paketi, iCloud ve App Store gibi yazılım ve hizmet ekosistemiyle uyumludur.

Güncelleme yapmadıysanız hemen yapın! Windows 11'de o sorun giderildi

Apple Watch ABD'de yasaklanabilir! nedeni ise tüyler ürpertici

Sosyal medyanın baş belasıydı! Facebook ve instagram'a kısıtlama

 


Geri Dön