09 / 05 / 2024

Bilişim Vadisi’nden tam 100 milyon TL’lik fon desteği!

Bilişim Vadisi’nden tam 100 milyon TL’lik fon desteği!

İstanbul ve Kocaeli’nden sonra İzmir’de mart ayında girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanan Bilişim Vadisi çeşitli girişimcilere toplam 100 milyon TL’yi aşan fon sağladı.



AMAÇ GİRİŞİMCİLERİN FİNANSA ERİŞİMİ

Girişimcilerin finansa erişimi amacıyla Bilişim Vadisi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun ödenmiş sermayesinin 380 milyon TL büyüklüğe vardığını belirten İbrahimcioğlu, “19 girişimcimize 100 milyon TL’yi aşan yatırım yaparak 2022 yılını kapadık.  Geçen yılın Aralık ayında 4. Girişim Sermayesi Yatırım Fonu kuruldu. Bu, dördüncü sanayi devrimine özel kurulmuş bir yatırım fonu. Fon 1.000  girişimciye yatırım yapmak amacıyla kuruldu. Burada 20 bin TL ile nitelikli her yatırımcı, teknoloji girişimlerine yatırım yapabiliyor. Bütçemizi 500 milyon TL ve tekno girişimci sayımızı artırmak hedefindeyiz” diye konuştu.

İZMİR’DE MART AYINDA AÇILIYOR

İzmir’deki yapılanmadan da bahseden Serdar İbrahimcioğlu “Bilişim Vadisi’nin Mart’ta İzmir’de temelini attık ve altyapıyı tamamladık. Bu yılın Mart ayında İzmir Bilişim Vadisi’ni açmayı hedefliyoruz. İzmir’de yazılım, mobilite, bağlantı teknolojileri, oyun sektöründen, enerji ve endüstriyel tasarım sektörlerinden girişimcilerin yer alacağını bekliyoruz. Ayrıca kuluçka alanı meydana getirdik. İstanbul’da tarafımızdan kurulan her iki girişimci sermaye fonundan İzmir’deki girişimcilerimiz de yararlanacak” açıklamasında bulundu.

Bir fiyatları dondurma kararı daha! O marketler de zam yapmayacak!

Yeni telefon alacaklar müjde! Cep telefonu kredisi bakın ne kadar arttı?

Android telefonlara bakın hangi özellik geliyor? Çok şaşıracaksınız!

Konutta yeni müjde! İkinci el konut için de çalışma başlıyor!

ABD'de özel sektörde istihdam aralık ayında beklentileri aştı!


Geri Dön