01 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi açıkladı: Ucuz et satışı resmen başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi açıkladı: Ucuz et satışı resmen başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yaptğı açıklamada, ramazan ayında gıda konusunun öne çıktığını belirterek, et ve Süt Kurumunun 18 satış mağazasında ve Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin 150'sinde ucuz et satışı bugün itibarıyla başladığını söyledi.



Yaptığı açıklamada ülkemizde bulunmayan bir ürün olmadığını, fiyatların yüksekliği ile ürünün bulunurluğu ve ürüne erişim arasında bir kopma söz konusu olmadığını kaydeden Bakan Vahit Kirişci, beside ve kesim yapılacak hayvan stoklarında herhangi bir problem yaşanmadığını da kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi açıkladı: Ucuz et satışı resmen başladı!

Vahit Kirişci konuyla ilgili olarak, "Türkiye'nin büyükbaş ve küçükbaş konusunda hiçbir problemi yok. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla ramazan ayı boyunca vatandaşlarımız ucuz et yesin diye mevcut market ortalamalarının yüzde 15-20 altında önce Et ve Süt Kurumu (ESK) 18 satış mağazasında ve Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin 150'sinde ucuz et satışı bugün itibarıyla başlamış durumda. Bu, ramazanda ayı boyunca devam edecek. Ramazan ayında vatandaşlarımız ete olan ilgilerini ötelemesinler." dedi.

Evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL? İşte zincir marketlerdeki ürünlerin fiyat listesi...

Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat duyurdu

Ayçiçek yağı şeker un et süt makarna pirinç bulgura devlet desteği mi geliyor? 20 üründe sabit fiyat iddiası


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön