29 / 04 / 2024

Elektrik faturalarında "kademeli zam" planı ortaya çıktı! Elektriğe bir zam daha mı geliyor?

Elektrik faturalarında

İsminin verilmesini istemeyen iki yetkili, elektrik dağıtım şirketlerinin 21 yöneticisinin geçen hafta Bakan Fatih Dönmez ve EPDK yöneticileriyle bir araya gelerek sektörün sorunlarını konuştuğunu söyledi. İşte detaylar...



ŞİRKETLER KAYIPLAR DOLAYISIYLA ŞİKAYETÇİ

İddiaya göre şirketle toplantıda yetkililere, geçen yıl enerji fiyatları dünya genelinde artarken ve TL zayıflarken kayıplarının 20 milyon liraya kadar çıktığı söylendi. Şirket yetkililerinin, bu yıl daha yüksek liste fiyatları koyulmadığında durumun daha da zorlayıcı olacağını söylediği aktarıldı.

Elektrik faturalarında "kademeli zam" planı ortaya çıktı! Elektriğe bir zam daha mı geliyor?

EPDK ZAM HABERİNİ YALANLAMIŞTI

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrik fiyatlarında yüzde 30 oranında zam olacağı iddiası üzerine dün yaptığı açıklamada, "Kurumumuzun gündeminde elektrikte herhangi bir tarife değişikliği yok¨ dedi ve yapılan haberleri ¨mesnetsiz¨ olarak niteleyerek vatandaşların bu haberlere itibar etmemesini rica etti.

Elektriğe yeni zam kapıda! 332 TL olan fatura 420 TL'yi aşıyor! İşte zamlı faturaların geleceği o tarih...

Hyundai Kona Elektrik'te inanılmaz kampanya! Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! 19 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön