17 / 05 / 2024

EPDK 2023 yılı elektrik hizmet fiyatlarını belirledi!

EPDK 2023 yılı elektrik hizmet fiyatlarını belirledi!

Elektrik sektöründe 1 Ocak'tan itibaren uygulanacak çeşitli hizmetler için tarifeler belirlendi.



Görevli tedarik şirketlerinin dağıtım şirketlerinden aldıkları ödeme bildirimi ve ikinci bildirim bırakma hizmetine ilişkin bedeller de onaylandı.

Bu nedenle, bir ödeme tavsiyesi yatırmanın maliyeti, alçak gerilim için 133 kuruş ve orta gerilim için 1 lira ve 33 kuruş idi. İkinci bildirim ücreti alçak basınç için 2 lira 66 kuruş, orta basınç için 26 lira 68 kuruş olarak belirlendi.

EPDK dan kış gelmeden flaş hamle! Yüksek maliyete dur deniyor!

Ayrıca EPDK, şebeke işletmecisi başvuru ve senelik işletim bedeli, görevli tedarik şirketleri yıllık işletim bedeli, şebeke işletmecisi ve görevli tedarik şirketleri işlem bedeli, 25 kilovat ve altı çatı ve cephe uygulamalı güneş enerjisine dayalı elektik üretim tesisleri için proje onay ve kabul işlemleri bedeli ile otomatik sayaç okuma sistemi ilave veri talebi bedelini de belirledi.

Ayrıca, alçak ve orta gerilim iletim hatları için bağlantı ücretlerini, lisanssız fotovoltaik tesisler için işletme onay ve kabul ücretlerini ve teknik kalite ölçüm hizmet ücretlerini onayladı.

Kripto para endüstrisinde bugünkü dikkat çekici gelişmeler!
Ekonomistlerin 2023 sonunda dolar kuruna ilişkin tahminleri: 20 TL'yi aşıyor!
Yeni yılda yüzde 121'e varan zam! TC kimlik kartı, ehliyet ve noter kağıdı ücretleri birden değişti!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön