11 / 05 / 2024

Gümüş fiyatları yatırımcıları dikkat! Gümüş küllerinden doğuyor! İşte 20 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları yatırımcıları dikkat! Gümüş küllerinden doğuyor! İşte 20 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Pek çok kişinin bir numaralı yatırım aracı olan gümüş, fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri, yatırımcılar ve gümüşü olan vatandaşlarca merakla araştırılıyor. İşte 20 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...



Gümüş fiyatlarında meydana gelen son dakika gelişmeleri ve güncel gümüş fiyatları yatırımcılar, gümüşü olanlar ve gümüş almak isteyen kişiler tarafından merakla araştırılıyor.

Peki gümüş fiyatlarında son durum ne oldu? Gümüş bugün kaç lira? Gümüş yükseldi mi, düştü mü? Gümüş ons fiyatı kaç TL? Gümüş alış fiyatı ne kadar? Gümüş satış fiyatı ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Elinde gümüşü olanlar, gümüş fiyatlarında meydana gelen düşüş sonrası, 'Gümüş alalım mı, bozduralım mı?' sorularına cevap aramaya başladı. Fakat ABD enflasyon rakamlarıyla beraber altın yükselirken gümüş de yükselişe geçti. 

Gümüş yatırımcısını üzmeye devam ediyor! Gümüş fiyatları nereye gidiyor? İşte 17 Temmuz 2022 son dakika gümüş fiyatlarıGÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜMÜŞ ALIŞ FİYATI NE KADAR? GÜMÜŞ SATIŞ FİYATI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ KAÇ LİRA? İŞTE 20 TEMMUZ 2022 GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI...

Son zamanlarda değişken seyriyle ön plana çıkan gümüş fiyatları, geçtiğimiz haftayı düşüşle kapatmıştı. Gümüş fiyatları, haftanın son günü yeniden 10 TL'ye indi.

Dün, gümüş alış fiyatı 10,48 ile satış fiyatı ise 11,04 lira seviyesindeydi. Gümüşün ons fiyatı ise 18,76 TL bandından alınırken, 18,78 TL satış fiyatı oldu. 

Gümüşün, bugün alış fiyatı 10,57 TL, satış fiyatı ise 11,09 TL. Gümüşün ons fiyatı ise 18,76 TL'den, satış fiyatı ise 18,77 TL'den işlem görüyor.

Dolar gümbür gümbür! Son rakamları duyan inanamıyor! 1 dolar ne kadar? Hemen 20 Temmuz 2022 dolar kuruna bakın!

Elinde Euro'su olanlar hemen baksın! Euro/TL yükseliyor! 1 Euro bugün kaç lira? 20 Temmuz 2022 güncel Euro kuru...

Altın fiyatları çakıldı! Yatırımcı karar kara düşünüyor! Altın bugün ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 altın fiyatları... 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön