03 / 05 / 2024

Abdürreşit Caddesi son durum

Abdürreşit Caddesi son durum

Meram Belediyesi, ilçenin işlek caddelerinden biri olan Abdürreşit Caddesi’ndeki yol düzenleme çalışmalarını tamamladı. Bu caddenin devamında yer alan Hasanköy Caddesi’yle ilgili proje de 2017 yatırım programına alındı.

ABD'de mortgage faizleri son 9 haftanın zirvesinde!

ABD Mortgage Bankalar Birliği (MBA) tarafından açıklanan detaylara göre ABD'de mortgage faizleri son 9 haftanın zirvesine çıkarken mortgage başvuruları ise gerileme gösterdi.

ABD enflasyon rakamları sonrası dolar, altın ve euroda son durum!

Piyasalar tarafından merakla beklenen ABD eylül enflasyon rakamları yüzde 0,4 artarak yıllık yüzde 3,7 olarak gerçekleşti. Peki altın, dolar ve euro kurunda son durum ne? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Dolar ne oldu? İşte ABD verileri sonrası altın, dolar ve euroda son durum...

Küresel piyasalarda ralli devam ediyor! Gözler cuma günü ABD’de olacak!

ABD tahvil ihalelerinde en son 2008 krizi öncesi görülen fiyatlamalar yaşanırken hisse senedi endeksleri önemli global veriler öncesi ralli yapmaya devam ediyor.

ABD enflasyonu sonrası dolarda son durum! Dolar bugün ne kadar oldu? 11 Ağustos Cuma dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon rakamları dün açıklandı. ABD'de  Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuz ayında yüzde 0,2 ile beklentilere paralel arttı. ABD enflasyonu sonrası dolar ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira?

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

ABD'de bekleyen konut satışları son 3 ayda ilk kez arttı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan rakamlara gör ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Haziran ayında azalış beklentilerinin aksine yüzde 0,3 yükselirken, son 3 aydaki ilk artışını gösterdi.

ABD'de mortgage faizi son dokuz ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, yüzde 6,85'ten yüzde 7,07'ye çıktı. Bu rakam son dokuz ayın en yüksek seviyesi...

Küresel piyasalarda gözler ABD enflasyon verilerinde! Altın, dolar ve borsada son durum ne?

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Küresel piyasalar, ABD'de bugün açıklanacak olan enflasyon verilerinin ABD Merkez Bankası (Fed) üzerindeki baskıyı azaltabileceği beklentisiyle pozitif seyrediyor.

Türk lezzetleri dünya sofralarında! ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlandı!

ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlanarak 1,8 milyar doları geçti. 2023 yılında 2 milyar dolarlık ihracat hedeflenirken, orta vadede ise 5 milyar dolara ulaşılması hedefleniyor.

ABD'de mortgage faizleri son 7 ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, yüzde 6,69'dan yüzde 6,91'e çıktı, böylelikle de ABD'de mortgage faizleri son 7 ayın en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

ABD’li finans devinden son dakika açıklaması: Seçimden sonra Türkiye’ye 50 milyar dolarlık kaynak gelebilir!

Seçimlerden sonra makroekonomik istikrarın sağlanması halinde yabancı yatırımcı ilgisinin yeniden canlanacağı belirtiliyor. Citi Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Hafeez, seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla Türkiye’ye yatırımların artacağını söyledi.

ABD'de mortgage faizleri son 3 ayın en yüksek seviyesine çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,62 ile 2022 yılının Kasım ayından bu yana kaydedilen en yüksek seviyeye ulaştı.

ABD'de mortgage faizleri son 4 ayın en düşük seviyesine geriledi!

ABD'de 30 sene vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, yüzde 6,19 ile 2022 yılının Eylül ayından bu yana en düşük seviyeye geriledi

Abdürreşit Caddesi son durum Haberi

Abdürreşit Caddesi son durum


Meram Belediyesi, ilçenin işlek caddelerinden biri olan Abdürreşit Caddesi’ndeki yol düzenleme çalışmalarını tamamladı. Bu caddenin devamında yer alan Hasanköy Caddesi’yle ilgili proje de 2017 yatırım programına alındı.


Yaklaşık 2 ay önce başladıkları Doğu Hadimi ve Ekmekkoçu mahallelerinden geçen Abdürreşit Caddesi’ndeki yol düzenleme çalışmalarını tamamladıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “İlçemizin güney kısmında bulunan çok sayıda mahallenin ulaşımını sağlayan Abdürreşit Caddesi, mevcut haliyle trafik akışında sıkıntılara neden oluyordu. Vatandaşlarımızın da yoğun talepleri üzerine yaklaşık 2 ay önce bu caddedeki çalışmalarımıza başladık. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki caddenin genişliği ortalama 11 metre olarak düzenlendi. Asfalt altyapısı, bordür, parke ve oluklu taşı yenilendikten sonra son olarak asfalt kaplamasını yaparak bu caddeyi modern bir şekilde halkımızın hizmetine sunmuş olduk. Caddede yaklaşık 12 bin metrekarelik...