17 / 05 / 2024

ağrı ortaokul yapım ihalesi

ağrı ortaokul yapım ihalesi

AĞRI İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü 2014/76199 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekIeştirdi..

Mağdur ev sahiplerinden Cumhurbaşkanına çağrı: Bizi bir bürokratımız dinlerse seviniriz! 

Mağdur ev sahipleri, sosyal medya üzerinden sık sık taleplerini ve yaşadıkları sorunları dile getiriyor. Şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çağrı yapıldı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Tapu işlemleri vatandaşı çilenden çıkardı! ATEM Başkanı'ndan tapu dairelerindeki uzun işlemlere çözüm çağırısı!

Mesken, işyeri, arsa ve arazilerin alım satım işlemleri ilgili tapu müdürlüklerinde yapılıyorken tapu dairelerinde işlemlerin uzun sürmesinden vatandaşlar şikayetçi.  Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam çözüm çağrısında bulundu.

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

Bakan Özhaseki'den belediyelere kentsel dönüşüm çağırısı: Kapı sonuna kadar açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, belediyelere kentsel dönüşüm çağrısı yaparak, "Yeter ki kentsel dönüşüm yapın, kapı sonuna kadar açık." dedi.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Elazığ'da ağır hasarlı yapıların yüzde 65'i yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ ilinde ağır hasarlı binaların yaklaşık olarak yüzde 65'inin yıkımı yapıldı.

Ticaret Bakanı'ndan marketlere 'indirim' çağrısı: Halkımız uygun fiyata alışveriş yapsın!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, marketlere 'indirim' çağrısında bulundu. Bakan Bolat, Cumhuriyetin 100. yılında büyük bir indirim kampanyasını bütün marketlerden beklediklerini söyledi. 

Ağır hasarlı bina tedirginliği eğitime engel oldu: Çocuklarımı okula göndermeyeceğim!

Adana’da bazı okul çevrelerinde hala yıkılmayan ağır hasarlı binalar, öğrenciler ve velileri tedirgin ediyor. Veli Barlan, okullar açılana kadar hasarlı binaların yıkılması gerektiğini savunarak çocuklarını yıkım yapılana kadar okula göndermeyeceğini söyledi.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Boşanma durumunda çiftler arası mal paylaşımı nasıl yapılır? Mal paylaşımı davası nasıl açılır?

Boşanma sürecinde merak edilen konulardan bir de mal paylaşımdır. Mal paylaşımı davası açılarak, çiftler arasında bazı mallar paylaştırılır. Peki mal paylaşımı nasıl açılır, mal paylaşımı davası nasıl açılır ve hangi mallar paylaşılır? İşte boşanma sürecinde mal paylaşımı detayları…

Sağlık Bakanlığı'na gıda güvenliği için denetim çağrısı yapıldı!

Kısa süre önce Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'numune' kararı tartışmalara sebep olmuştu. Bu kararla birlikte gıda güvenliğinin risk olduğu konuşuldu ve Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol denetimlere önem verilmesine dikkat çekti. Doğruyol’a göre Tarım Bakanlığı denetimleri eksik…

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

ağrı ortaokul yapım ihalesi Haberi

ağrı ortaokul yapım ihalesi

AĞRI İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü 2014/76199 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekIeştirdi. 

İl Özel İdaresi Erzurum Yolu Üzeri 04100 Merkez/ Ağrı adresinde gerçekleşen ihaleye beş firma teklif verdi. 

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 504.595,82 TRY olan ihaleye giren beş firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

Hamur İlçesi Karlıca Köyü Prefabrik 4 Derslikli Ortaokul yapım işi için açılan ihalede en yüksek teklif 490.000,00 TRY, en düşük teklif 430.000,00 TRY verildi. 

RU-MET İNŞAAT PEYZAJTİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKET 430.000,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...