26 / 07 / 2024

Ali Ender Boğa

Ali Ender Boğa

Zencon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Ender Boğa Yönetim Kurulu Başkanlığı, Zeki Arıkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 51 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de 2. etap teslimleri 8 Temmuz'da başlıyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesinde 2. etabın anahtar teslimlerinin 8 Temmuz’da başlayacağını duyurdu.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a bir yeni proje daha geliyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul Yenileniyor ile bir riskli yapının daha yıkımına başladıklarını belirterek, "Yeni projemizin temelini atacağız." dedi.

Konut kredileri ne zaman açılacak? Ev almak için doğru zaman mı?

Konut fiyatlarındaki yükseliş yavaşlarken, önümüzdeki günlerde emlak piyasasında neler olacağı, kredilerin ne zaman açılacağı merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, kredilerin açılacağı tarihi belirterek, önümüzdeki birkaç yıl evi nakit paraya çevirmenin zor olduğunu söyledi.

Ali Kurt'tan 'KİPTAŞ, mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt: Yıktık, yaptık, teslim ettik!

Hayata geçirdiği sık sık gündeme gelen KİPTAŞ'tan 'Mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Yıktık, yaptık, teslim ettik." dedi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Sabit taksitle sosyal konut üreten tek kurum olduk!

Hayata geçirdikleri yatırımlarla ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada sabit taksitle konut üreten tek kurum olduklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

İnşaatta birim maliyeti 25 bin TL oldu! KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Boş konutlar ihtiyaç sahiplerine kiralansın!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, X sosyal medya hesabından konut sorunu ile ilgili paylaşımda bulundu. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Bitcoin’de geri sayım başladı! Bitcoin’de yeni 'boğa piyasası' başlayacak...

Yaklaşık olarak 4 yılda bir yapılan Bitcoin yarılanmasına sayılı günler kaldığı açıklandı. Buan göre, Bitcoin’de diğer üç yarılanmayı boğa piyasası izlerken, Nisan 2024'te tamamlanması istenilen Bitcoin yarılanmasında da benzer bir artışın olup olmayacağı da merak ediliyor. İşte haberin detayları...

Dolarda boğa ayı geliyor! Yatırımcılar fırtınaya şimdiden hazır olsun! Kırmızı alarm...

Fed ve Hazine Bakanlığı kararlarına odaklanan piyasalar, dolarda boğa piyasası beklentisi ile pozisyon aldı. Dolar ne olacak? Yatırımcılar şimdiden hazır olun...

Kirayı böyle ödeyenlere uyarı: eğer bunu yapmazsanız ödediğiniz para boşa gidebilir

Kira sözleşmesinde bazı kurallara uymazsanız ve bazı unsurlara dikkat etmezseniz kanunlar hakkınızı korumayabilir. Kira sözleşmeleri bazı durumlarda kira tahliyelerine kadar sorun açtığı için dikkate alınması gerekiyor. İşte kira sözleşmesinin neden önemli olduğunu belirten detaylar...

Ağustos'ta ticari gayrimenkullere ilgi arttı!

Yaptığı açıklamada ticari gayrimenkul piyasasında yükselen bir ivme olduğuna değinen Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, Ağustos ayında ticari gayrimenkullere ilginin arttığını söyledi.

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Altın fiyatlarında beklentiler tek tek açıklandı! 2024'ün ilk çeyreği için buz kestiren rakam! 

Bu hafta 3 ayın en düşük seviyesi olan 1.930 dolara kadar düşen ons altında gerçek boğa koşusunun başlaması için Fed’in faiz artırımlarıyla işinin tamamlanmış olması gerekli. Uzman isimler altın fiyatları ile ilgili beklentilerini tek tek açıkladı.

Ali Ender Boğa Haberi

Ali Ender Boğa

Zencon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Ender Boğa Yönetim Kurulu Başkanlığı, Zeki Arıkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 51 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu. 


Zencon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veyab aşkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...