07 / 05 / 2024

altındağ beşikkaya yeni okul

altındağ beşikkaya yeni okul

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki önderliğinde kısa süre önce yapımına başlanan Beşikkaya Mahallesi’ndeki okulun yapımı, yeni eğitim ve öğretim yılında kapılarını açmak için son sürat devam ediyor.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

İslam Memiş altın yorumu! Gram altında bu rakamın altına sarkarsa hemen alın! 

Altın ve para piayasaları uzmanı İslam Memiş'ten yeni altın yorumu geldi. Memiş, altın almak isteyenler için gram altında rakam verdi. 

Gram altında her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten yeni uyarı geldi! Bu tarihe dikkat!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki gerginliğe dikkat çekti ve yatırımcıların gözdesi gram altında temmuz ayında öngördüğü zirve için de rakam verdi.

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi!

Artan İsrail-İran gerilimiyle güvenli liman gömleğini giyen altın fiyatlarının nereye gideceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten de gram altın ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte o açıklamalar...

Gram altında her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş yeni alım fırsatını rakam vererek açıkladı!  

Altın 73 dolarlık değer kazanırken, gram altında her tahmini tek tek tutan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı. İşte İslam Memiş'in o son dakika açıklamaları...

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altında yeni rotayı çizerek, '15 gün' uyarısı yaptı. İslam Memiş açıklamasında "Bilmiyordum, görmedim, kaçırdım diyenlere şimdiden geçmiş olsun" dedi.

24 ayar altında şok gelişme! Meğer kandırılıyormuşuz... Altına 'ayar' verecek yeni sistem geliyor!

Altında sahte ve sahtekarlık haberleri her geçen gün artıyor. Özellikle kuyumculardan 24 ayar diye alınan altınların gerçekten 24 ayar olup olmadığı bilinmezken, vatandaşlar çeşitli sahtekarlıklarla karşılaşıyor. 

Acele eden kaybeder! Altında büyük atak geliyor: İslam Memiş açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Aralık ayına işaret ederek yatırımcıları risk değerlendirmesine karşı tavsiyede bulundu. Altında yeni rekorları işaret eden Memiş, acele edenin de kaybedebileceğini ifade etti.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalış göstererek, beklentilerin altında kaldı.

Altında sürpriz gelişme! Altının efendisi İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı, tarih verdi!

Altın fiyatları ile ilgili sürpriz gelişme Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş, altın için yeni alım fırsatını açıkladı ve tarih verdi.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Altında yeni operasyon çekilecek! 1 gram bile altını olanlar acil! İslam Memiş ''sakın tuzağa düşmeyin'' diyerek uyardı!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altında yeni operasyonun çekileceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

altındağ beşikkaya yeni okul Haberi

altındağ beşikkaya yeni okul


Çocukların daha iyi şartlarda eğitim görmesini amaçlayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Altındağ’a daha önce 11 anaokulu, 16 gençlik merkezi ve onlarca kültür merkezi kazandıran Başkan Tiryaki, geleceği sağlam temeller üzerine kurmak için önemli adımlar atıyor. Başkan Tiryaki önderliğinde kısa süre önce yapımına başlanan Beşikkaya Mahallesi’ndeki okulun yapımı, yeni eğitim ve öğretim yılında kapılarını açmak için son sürat devam ediyor.


32 derslikli okul


Ankara Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altındağ Belediyesi arasında imzalanan protokolle Beşikkaya Mahallesi’nde yapımına başlanan lise inşaatında son aşamaya gelindi. 4 laboratuvarın, 1 kütüphanenin, 1 yemekhanenin, 1 tiyatro salonunun ve bir de çok amaçlı konferans salonunun yer alacağı 32 derslikli okul, en modern koşullarda eğitim verecek. Kısa sürede tamamlanması beklenen 5 katlı...