17 / 05 / 2024

Antalya bölgesindeki oteller

Antalya bölgesindeki oteller

Otel seçenekleri her geçen gün artan alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor.Antalya bölgesinde Adin Beach Otel, Modern Saraylar, Wome Deluxe Otel gibi tesisler birbiri ardına açılırken, tatilciler de yeni otellere yoğun ilgi gösterdi.

Deprem bölgesindeki KOBİ'lerin destek ödemeleri resmen başladı! KOSGEB desteğine başvuran hemen baksın!

KOSGEB'den işletme başına 750 bin TL'ye varan destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. Deprem bölgesindeki KOBİ'ler için 925 milyon TL'lik finansman aktarılmış oldu. İşte ayrıntılar... 

Deprem bölgesindeki davalar 168 günde sonuçlanacak! Bakan tek tek açıkladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem bölgesindeki davaların 750 günde değil 168 günde tamamlanacağına dikkat çekti. Yılmaz Tunç, Kilis'te yaptığı açıklamasında deprem bölgesi ile ilgili çalışmalara da yer verdi. 

Deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika açıklaması: Deprem bölgesindeki acil durum hastaneleri için net tarih verdi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca deprem bölgesindeki 10 acil durum hastanelerini Mart 2024 tarihi itibarıyla vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

KOBİ'lere müjde: Deprem bölgesindeki 100 bin işletme desteklenecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği kentlerdeki KOBİ'lere kapsayan destek paketinin deprem bölgesindeki ticari hayattaki hareketliliği artırması ve toparlanma sürecini hızlandırması bekleniyor.

Antalya Büyükşehir, 8 adet arsayı satıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya ili, Aksu ilçesi, Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Antalya Aksu'da yer alan arsaların fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlediklerine değinerek, bu teşvik belgelerinde öngörülen toplam yatırım tutarının 61 milyar lira olduğunu söyledi.

Deprem bölgesindeki hasar ödemeleri 55,5 milyar TL’ye ulaştı!

Temmuz 2023 itibarıyla afet bölgesindeki 11 şehirdeki 144 binden fazla dosyaya 26 milyar liraya yaklaşan hasar ödemesi yapıldığını kaydeden Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreteri Özgür Obalı, DASK’ın hasar ödemeleriyle bu rakamın 55,5 milyar liraya ulaştığını belirtti.

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

Deprem bölgesindeki 300 bin konut 1 sene içinde tamamlanacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde inşa edilen konutların teslimlerine ilişkin konuştu. Bakan Özhaseki, deprem bölgesindeki 300 bin konutun 1 sene içinde tamamlanacağına vurgu yaptı.

KOSGEB'in deprem bölgesindeki girişimcilere geri ödemesiz vereceği desteklerin limiti artırıldı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, KOSGEB deprem bölgesindeki işletmelerin faaliyetlerine hızla dönmesi amacıyla geleneksel ve ileri girişimcilik ismi altında sağladığı desteklerin limitini yükseltti.

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz: Müteahhitlere 21 milyar liralık ödeme yapılacak!

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz devam ediyor. Peki hangi illerde konut ihaleleri gerçekleştirildi?

Antalya bölgesindeki oteller Haberi

Antalya bölgesindeki oteller


Otel seçenekleri her geçen gün artan alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor. Antalya bölgesinde Adin Beach Otel, Selge Beach Otel, Modern Saraylar, Akropol Otel, Wome Deluxe Otel gibi tesisler birbiri ardına açılırken, tatilciler de yeni otellere yoğun ilgi gösterdi. 


Elçi Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çobanoğlu, otellere olan yoğun talep nedeniyle yaz sezonunda gelecek tüketicilerin oda bulmakta zorluk yaşanabileceğini söyledi. Ramazan ayı indirimi kampanyası ve erken rezervasyon fırsatından yaralanmaları tavsiyesinde bulunan Çobanoğlu, "Alternatif otel sayısı az ve talebin fazla olması sebebiyle yer sıkıntısı yaşanıyor. Tatilciler şimdiden rezervasyon yaparlarsa hem uygun fiyatı yakalamış hem de yer sıkıntısı yaşamamış olurlar" dedi.

Tüketicilerin daha konforlu bir tatil geçirmeleri için aralıksız çalıştıklarını vurgulayan Çobanoğlu, müşteri taleplerini otellere ilettiklerini ifade etti. Sadece helal sertifikası olan otellerle çalıştıklarını...