06 / 05 / 2024

antalya imar alanları

antalya imar alanları

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, geleceğe güvenle yürüme kararlılığında olan bir ülkenin bu yürüyüşüne 'inşaat'la başlayacağını, gelişimin ana eksenini 'inşaat'ın oluşturduğunu söyledi.

Antalya'nın tarım alanları imara açılıyor!

Antalya Gerçek Akdeniz Gazetesi köşe yazarı olan Songül Başkaya bugünkü yazısında Antalya'daki tarım alanlarını anlattı. Başkaya arazilerin imara açıldığını söyledi.

Antalya'da yeni imar alanları açılmalı!

Hurma ve Liman bölgesinde emlakçılık yapan Celal Kolak, "İnşaat sektörünün devamlılığı için yeni imar alanlarının açılması kaçınılmaz” diye konuştu.

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Müteahhitlerden yeni imar alanı çağrısı: Arsaların çok pahalı olması maliyetleri arttırıyor!

Konut, kira ve arsa fiyatlarının artmasını değerlendiren Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, yeni imar alanlarının açılması gerektiğini vurguladı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Fahiş konut kiraları o ili de vurdu! İstanbul ve Ankara ile yarışıyor...

Yüksek kira sorunu neredeyse tüm ülkeye sıçradı. Yeni imar alanlarının yetersiz olması, bankaların kredi vermemesi konutta arz talep dengesini tepetaklak etti. O ilde ev kiraları büyükşehirlerle yarışıyor. İşte detaylar...

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

İzmir'de gayrimenkul fiyatları rekora koşuyor!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'deki konut fiyatlarındaki artışla ilgili açıklamalarda bulundu. Güleroğlu, "En büyük sıkıntı İzmir'de imar alanlarının çok kısıtlı olması. Hal böyle olunca yeni imar alanları açılmamasından kaynaklı fiyatlar şişiyor" dedi.

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

antalya imar alanları Haberi

antalya imar alanları

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, geleceğe güvenle yürüme kararlılığında olan bir ülkenin bu yürüyüşüne 'inşaat'la başlayacağını, gelişimin ana eksenini 'inşaat'ın oluşturduğunu söyledi. 


Antalya'da sektörün en önemli sorunların en başında; yeni imar alanları, kentsel dönüşüm ile problemli arsaların çözümü geldiğini söyleyen Karataş, asli görevi arsa üretmek olan belediyelerin, yeni imar alanları açmamasının, arz-talep dengesi gereği mevcut arsa fiyatlarında artışa neden olduğunu ve bu durum sektörde yatırımların azalmasına neden olduğunu kaydetti. Karataş, sektörün gelişimi ve değişen konut ihtiyaçların karşılanması için yeni imar alanlarının açılmasını gerektiğine dikkat...