05 / 05 / 2024

Antalya İstanbul arası kaç dakika olacak

Antalya İstanbul arası kaç dakika olacak

Antalya-İstanbul arasının 4,5 saat, Antalya-Ankara arasının 3 saat olacağı Antalya Hızlı Tren Hattı ile, Antalya-İzmir ve Antalya-Kayseri arasındaki seyahat süresi de 3,5 saat oluyor.

İstanbul-Sivas YHT seferleri için tarih verildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Sivas ile İstanbul arasında gerçekleştirilecek olan ve merakla beklenen aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını dile getirdi.

Prof. Dr. Celal Şengör'den korkutan açıklama: 7.4'lük deprem olabilir! Tekirdağ-İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek!

Yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili korkutan açıklamalarda bulundu. İşte 'Tekirdağ-İstanbul arası ve İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek' diyen Şengör'ün o açıklamaları...

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İki büyük şehir arası mesafe 80 dakika olacak! Bakan Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara- İstanbul arası yüksek hızlı tren müjdesi verdi ve iki büyük şehir arası mesafenin 80 dakika olacağını açıkladı.

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

Son dakika: BUDO'ya yüzde 20 zam geldi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURULAŞ, Mudanya-İstanbul arasında işlettiği deniz otobüsü bilet fiyatlarına yüzde 20 zam yaptı.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasındaki otoyolların yeterli gelmediğini ifade ederek yeni proje için sinyal yaktı.

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

İstanbul ve Ankara'ya büyük proje! Bakan Uraloğlu açıkladı: Süper Hızlı Tren geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara ile İstanbul arasında yapılacak olan "Süper Hızlı Tren" projesinin detaylarını paylaştı. İşte detaylar...

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Hızlı tren seferleri 10 Eylül’den itibaren 44’ten 56’ya çıkıyor! 5 Eylül 2022 Hızlı tren fiyat listesi..

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Hızlı tren seferlerini 10 Eylül 2022’den itibaren 44’ten 56’ya çıkarıyoruz. Ayrıca Eskişehir-İstanbul arasına da ilk defa sefer konulacak." dedi. İşte haberin devamı…

Bakandan toplu taşımaya zam açıklaması! Yeni tarifeyi böyle duyurdu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, katıldığı canlı yayında toplu taşımaya gelen zamlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ankara İstanbul arası otobüs biletlerinin 350 lira olduğunu söyleyen bakan aynı güzergahın YHT fiyatını açıkladı.

Antalya İstanbul arası kaç dakika olacak Haberi

Antalya İstanbul arası kaç dakika olacak

ANTALYA Hızlı Tren Hattı'nın Gar ve İstasyon yerlerinin belirlenmesi çalışmaları başladı. İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri ve birçok il hızlı demiryolu ile Antalya'ya bağlanıyor. 



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan'ın açıkladığı dev proje adım adım hayata geçiyor. Ekipler sahada, istasyonlar belirleniyor.



SAHA ÇALİŞMASİ BAŞLADI 

200 km saat hıza uygun. çift hatlı, elektrikli ve sinyalli olarak inşa edilecek Antalya-Eskişelıir ve Antalya-Konya-Kayseri hızlı tren katlarının 2016 yılında yapımına başlanması ve 2020 yılında hizmete açılması için yoğun bir çalışma temposu yürütülüyor. TCDD Genel Müdürlüğü ekipleri sahada yoğun bir çalışma içerisinde. Ekipler, saha etlit çalışmalarıyla, hat güzergahında inşa edilecek gar ve istasyonların yerlerini tek tek belirtiyor .Projeler hayata geçtiğinde, Antalyaİstanbul 4,5 saat, Antalya-Aııkara arası 3 saat, Antalya-Kayseıi arası 3.5...