04 / 05 / 2024

ataşehir spor tesisi

ataşehir spor tesisi

Ataşehir Belediye Başkanlığından: İstanbul Ataşehir 'de yer alan spor tesisi 30 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede 10 yıl süresince kiraya verilecek, gayrimenkulün geçici teminat bedeli 72 bin lira olarak belirlendi...

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Ataşehir Sitespor sahasının yurt yapılması kararı iptal edildi!

Ataşehir Sitespor sahası önce iki seçim arası İBB'nin kayyım yönetimince Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi. Sonra KHK ile öğrenci yurdu yapılması karar verilmişti. O karar iptal edildi..

Göztepe spor tesisi arazisinin imar planı değişecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Göztepe'ye spor tesisi için devredilen arazilerin imar planlarının değişeceğini söyledi.

Ataşehir Sitespor sahası Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi!

31 Mart seçimleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni yaklaşık 47 gün yöneten kayyımın, Ataşehir Sitespor sahasını devrettiği ortaya çıktı.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

İçerenköy'e spor tesisi ve otopark inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'e spor tesisi ve zeminaltı otoparkı inşa edecek, projenin ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi ve yüzme havuzu inşa edecek, projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Büyükada'ya 4 bin 600 metrekarelik spor tesisi kurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Adalar-Bakırköy hattı tekrar kurulacak, hayırlı uğurlu olsun. Adalar'dan Büyükada'dan Maden Mahallesi'ne spor tesisi yapacağız'' diye konuştu.

Diyarbakır'a 50 spor tesisi inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi şehrin farklı noktalarında futbol, basketbol, yüzme, voleybol, jimnastik ve kort tenisi olmak üzere toplam 50 yeni spor tesisi inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu.

Uludağ'a dev spor tesisi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Uludağ Oteller 1. Gelişim Bölgesi Spor Tesisi Yaşam Alanı ve Katlı Otopark Projesi hazırlandı.

ataşehir spor tesisi Haberi

ataşehir spor tesisi


İstanbul Ataşehir Barbaros Mahallesi 'nde bulunan spor tesisi aylık 20 bin lira muhammen bedelle 10 yıl süresince kiraya verilecek. Gayrimenkulün geçici teminat bedeli 72 bin lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için