28 / 04 / 2024

AYİDERin başkanı

AYİDERin başkanı

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği'ne yeni başkan seçildi. Yeni dönemde AYİDER ismiyle yoluna devam edecek olan derneğin yönetim kurulu başkanlık görevini Melih Tavukçuoğlu üstlenecek.

AYİDER Başkanı'ndan faiz indirimi açıklaması: Kentsel dönüşümü destekleyecek karar oldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Hakan Şişik, faiz indirimiyle binaların depremle birlikte iklim krizine karşı da dayanıklı olacağını açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metro müjdesi: Çekmeköy ve Sancaktepe metroları martta hazır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının mart ayında hazır olduğunu açıkladı.

TZOB Başkanı Bayraktar: Üreticide 2 lira olan ürün markette 16 liraya satılıyor! Yüzde 683'lük fiyat farkı...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ekim ayında üretici ve market arasındaki en çok fiyat farkının göründüğü ürünleri sıraladı. Bayraktar, en fazla farkın yüzde 683 ile limonda görüldüğünü belirtti.

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

TCMB Başkanı Erkan’dan şoke edecek enflasyon mesajı! Enflasyon ne zaman tek haneye inecek?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, "Yıllık enflasyonda düşüşü baz etkisiyle 2024 yılı Mayıs ayından sonra görmeye başlayacağız. 2025 yılında istikrar dönemi olacak ve 2026 yılında da enflasyonu tek haneye indireceğiz” şeklinde konuştu.

BMD Başkanı Sinan Öncel: ‘Organize perakende için zor bir süreç başladı’

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, üyeleri arasında gerçekleştirilen temmuz ayı anketinin sonuçlarına dayanarak birtakım açıklamalarda bulundu. Öncel, organize perakende için zor bir sürecin başladığını ifade etti.

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den kritik açıklama geldi!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı (ECB) Christine Lagarde Temmuz ayındaki para politikası faiz kararı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro/TL kurunda son dakika gelişmesi.

Asgari ücrete ilk 6 aydaki TÜFE kadar zam! İTO Başkanı açıkladı: Vergi dilimleri de gözden geçirilmeli!

İTO Başkanı Şekip Avdagiç, Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak zamla ilgili açıklamalarda bulundu ve makul olanın ilk 6 aydaki TÜFE kadar zam yapılması olduğunu aktardı. İşte ayrıntılar...

TİM Başkanı'ndan asgari ücret açıklaması! Maksimum 300-400 dolar olmalı...

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, temmuz ayında ara zam gelmesi beklenen asgari ücrete dair değerlendirmelerde bulundu.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Karar kesin! Euro işte tam olarak böyle olacak!

Avrupa Merkez Başkanı (ECB) Başkanı Christine Lagarde'den haziran ayında yapacağı faiz toplantısı ile ilgili açıklama geldi.  Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro işte tam olarak böyle olacak!

TOKİ'nin 188 bin konutu depremde yıkılmadı! TOKİ Başkanı binaların nasıl yapıldığını açıkladı!

Asrın felaketi olarak belirtilen depremde 1 ay geride kaldı. Bölgede TOKİ konutlarının ayakta kalması oldukça dikkat çekti. Peki deprem bölgesindeki TOKİ konutları nasıl sağlam kaldı? TOKİ Başkanı Ömer Bulut tek tek anlattı...

Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan net açıklama geldi! Euro böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Piyasaların gözü Avrupa Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan mart ayında yapılması beklenen faiz artışı ile ilgili net açıklama geldi! Euro böyle olacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı: Mayıs'a kadar 200 bin konutun ihalesi yapılacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada Mayıs ayına kadar 200 bin konutu ihale edeceklerini söyledi...

AYİDERin başkanı Haberi

AYİDERin başkanı

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan AYİD (Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği), yapılan genel kurul sonucunda yeni başkanını belirledi. Yeni dönemde AYİDER ismiyle yoluna devam edecek olan derneğin yönetim kurulu başkanlık görevini Melih Tavukçuoğlu üstlenecek.

Kurulduğu günden bu yana İstanbul Anadolu yakasının sağlıklı gelişimine katkı sağlayacak yapı estetiği, enerji verimliliği ve iş güvenliği konularına yenilikçi bakış açısı katarak, kamu yönetimlerinde inşaat sektörüyle ilgili bürokratik işleyişi daha verimli hale getirmek ve kentin yaşamsal menfaatlerini korumak için çalışmalar yapan AYİD’de yeni dönem başladı. Yapılan genel kurul sonucunda Mehmet Sadıkoğlu başkanlığında kurulan AYİD’in ismi AYİDER olarak değiştirilirken, yönetim kurulu başkanlık görevine ise oy birliğiyle Melih Tavukçuoğlu getirildi. Kentsel dönüşümdeki sorunlarla yakından ilgilenen ve sunduğu çözüm önerileriyle sektöre farklılık...