18 / 05 / 2024

Belediye ağaç revizyonu dilekçe örneği

Belediye ağaç revizyonu dilekçe örneği

Ağaç revizyonu belgesinin alınabilmesi için ilk olarak bağlı olunan belediyenin imar ve şehircilik müdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruda bulunulması gerekiyor. Örnek ağaç revizyonu dilekçesi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

1938'de Kalamış'a turistik bir otel projesi! Belediye otel inşaatı için etrafındaki arazileri istimlak etmiş!

1938'de Fenerbahçe Mesiresi Vekiller Heyeti kararı ile Kalamış'ta Belediye'ye ait olan araziye turistik bir otel inşa edilmek istenmiş.

1957'de Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar tüm arsalar belediye tarafından 60 milyon liraya satılmış!

1957 yılında belediye içinde bulunduğu borçlardan kurtulabilmek için Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar uzanan tüm arsaları 60 milyon TL'ye satmış.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediye o ildeki 7 arsayı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı! 

Isparta Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Merkez ilçesinde yer alan 7 adet arsayı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu. Peki Isparta'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Belediye bu ilde 4 iş yeri satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak İslice Mahallesi'nde yer alan dört adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 6 iş yeri satacak! İhalesi 28 Ağustos'ta!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'te yer alan altı adet dükkanı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan dükkanların alanları 174,7 metrekare ile 178,8 metrekare arasında değişiyor. 

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye ağaç revizyonu dilekçe örneği Haberi

Belediye ağaç revizyonu dilekçe örneği

Ağaç revizyonu dilekçesi!

Röperli krokiye göre mevcut ağaçların yerinde ölçülüp uygun ölçekte çizilmesi ile elde edilen ölçülü belgeye ağaç revizyonu deniyor. Söz konusu belgenin alınabilmesi için bağlı olunan belediyeye bir dilekçe ile başvuruda bulunulması gerekiyor. Ağaç revizyonu dilekçe örneği aşağıda yer alıyor.



Örnek ağaç revizyonu dilekçesi..



.......... BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ






............. İlçesi ............. Mahallesi ............. sokak ............. pafta ............. ada ............. parsel sayılı yere ait ağaç revizyonunun yapılmasını bilgilerinize arz ederim.





EK: İmar durumu

Tapu

Çap

Röperli kroki




İsim Soyisim

Tarih

İmza

..............



Adres: .............





Işıl Seren...