05 / 05 / 2024

belediye başkanları seçim vaadleri

belediye başkanları seçim vaadleri

31 Mart’ta yapılacak yerel yönetim öncesi dersine iyi çalışmak isteyen belediye başkan adayları, ilçelerindeki yapı stoku, stoğun kalitesi ve riskli alan tespitine yönelik raporlar hazırlatmaya başladı. Raporu önden alanlar ise çözüm projelerini seçim vaatlerine ekledi.

Bakan Özhaseki: Belediye başkanları şehirlerinin depreme dayanıksız bölgelerinde hazırlıklar yapsınlar, gelsinler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Belediye başkanlarına kentsel dönüşüm çağrısında bulundu ve "Belediye başkanları şehirlerinin depreme dayanıksız bölgelerinde hazırlıklar yapsınlar, gelsinler" dedi. İşte o açıklama...

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor mu? AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde!

Yerel seçimlerde (31 Mart) yarışacak tüm belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşan AK Parti'nin seçim beyannamesi de 30 Ocak'ta açıklanacak. Bu kapsamda büyükşehirlerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı verilmesi planlanıyor. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde...

Yüksek Seçim Kurulu 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alıyor! Başvurular 22 Eylül'de başlayacak! Aman kaçırmayın!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapılıyor. Söz konusu alım için başvurular 22 Eylül'de başlayacak. İşte YSK 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı ile ilgili detaylar...

Yüksek Seçim Kurulu sözlü sınavla 20 seçim uzman yardımcısı alıyor! YSK personel alımı başvuruları bugün başladı! 

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'na sözlü sınavla 20 seçim uzman yardımcısı alımı başvuruları resmen başladı. İşte detaylar...

Seçim yasakları başladı! Hemen buraya bakın!

Seçim yasakları çerçevesinde, 28 Mayıs tarihinde saat 18.00'den itibaren, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili propaganda yasağı başladı. Bu yasak kapsamında, tüm yayın organları 24 saat boyunca seçim, seçim sonuçları, tahminler ve yorumlar hakkında haber yapamayacak.

Seçimlerde geri sayım başladı! Seçim yasakları neler? Oylar hangi hallerde geçersiz sayılacak?

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde geri sayım başladı. Türkiye genelinde oy verme işlemi yarın saat 08.00’den itibaren başlayacak, saat 17.00’de sona erecek. Peki, seçim yasakları neler? Oylar hangi hallerde geçersiz sayılacak? İşte yanıtları…

Seçim günü saat kaçta başlıyor? Seçim hangi saatler arasında? Oy verme saat kaçta başlayacak?

Seçim günü yaklaşırken vatandaşların oy kullanma heyecanı da artmaya başladı. Peki oy verme işlemi saat kaçta başlayacak ve saat kaçta bitecek? İşte detaylar!

İTO’daki seçim rüzgarı esmeye başladı! Kim aday kim değil?

700 bine doğru giden üye sayısıyla dünyda en büyük ticaret odaları arasında olan İstanbul Ticaret Odası’nda seçim yarışı rüzgarları esmeye başladı. İTO'nun Eylül olağan meclis toplantısında ise yeniden aday olacağını açıklayan İTO Başkanı Şekib Avdagiç'in konuşması sık sık alışlarla kesildi.

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

Yerel seçim öncesinde vatandaşlara onlarca yatırım sözü veren Gemlik Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Uğur Sertaslan, 2 senedir vaat ettiği projelerin bir tanesini bile hayata geçiremedi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

En riskli ilçelerin belediye başkanları konuştu!

İstanbul'da gerçekleşeceği düşünülen depremle ilgili en riskli olan ilçelerin belediye başkanları yaptıkları hazırlıklara ilişkin açıklamalar yaptı.

Ankara Büyükşehir belediye başkanları 'deprem'i tartışacak!

Ankara Kent Konseyince yarın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan "Deprem Farkındalığı ve Kriz Yönetimi" toplantısında, bazı büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir kent konseyi başkanları, "Depreme hazır mıyız?" sorusuna yanıt arayacak.

belediye başkanları seçim vaadleri Haberi

belediye başkanları seçim vaadleri

Belediye başkan adayları; yerel seçim için son viraja giriyor. Yeni Şafak gazetesinden Emine Açar'ın haberine göre, şehirlerin ve ilçelerin daha yaşanır olması için kolları sıvayan başkan adayları; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum imzasıyla 81 ilin valisine gönderilen kentsel dönüşüm planlamasına yönelik yönetmeliği de dikkate alarak çalışmalar yapıyor.

31 Mart’ta yapılacak yerel yönetim seçimi öncesi dersine iyi çalışmak isteyen adaylar, ilçelerindeki yapı stoğu, stoğun kalitesi ve riskli alan tespitine yönelik raporları daha şimdiden hazırlatmaya başladı. Konu ile ilgili konuşan birçok başkan adayı devletin öncelikleri arasında yer alan kentsel dönüşümün gelecek güzel nesiller için kendilerinin de önceliği olduğunu söyledi.

VAATLER BUNA GÖRE ŞEKİLLENİYOR


Yönetmelik, belediye başkan adaylarının vaadlerine ve projelerine de adeta ilham verdi. Vaatler arasında geniş yeşil alanlar ve estetik şehir mimarisi...