03 / 05 / 2024

birleşik gayrimenkul göztepe

birleşik gayrimenkul göztepe

Göztepe Park Residences Cadde fiyatları 498 bin dolardan başlayarak değişiyor. Birleşik Gayrimenkul'ün projesi Park Residences Cadde'de 1+1'den, 4+1'e kadar daire tipleri yer alıyor...

Birleşik Krallık'ta konut kiraları yüzde 9,2 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi'nin açıklamış olduğu resmi verilere göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut kiraları Mart ayında yıllık bazda yüzde 9,2 arttı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da artış gösterdi. Halifax tarafından açıklanan resmi rakamlara göre fiyatlar Ocak ayına göre yüzde 0,4'lük bir artış gösterdi.

Birleşik Krallık konut piyasasında yükseliş bekleniyor!

RBC Capital analistleri Çarşamba günü yayınladıkları raporda Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında artış beklediklerini belirtti.

Mortgage oranları düştü, Birleşik Krallık konut piyasası rahatladı!

Birleşik Krallık'ta konut piyasasında yaşanan gerileme, mortgage oranlarındaki düşüşün talebi desteklemesinin bir sonucu olarak geçtiğimiz ay hafifleme işaretleri göstermişti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları gerilerken, konut kiraları yüzde 6,2 yükseldi!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 1,2 geriledi, konut kiraları ise kasımda yıllık bazda yüzde 6,2 yükseldi.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu açıkladı! Açlık sınırı 15 bin 548 lira...

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından yapılan açıklamaya kapsamında yer alan verilere göre, kasım ayında açlık sınırı 228 lira daha fazlalaşarak 15 bin 648 liraya kadar çıktı. Yoksulluk sınırı da 1187 lira yükselerek ve 45 bin lirayı geçtiği kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Birleşik Krallık'ta konut kiralarında yıllık bazda en büyük artış!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut kirasında Eylül ayında yüzde 5,7 ile yıllık bazda en büyük artış görüldü.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 14 yılın en sert düşüşü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları, geçen ay yıllık bazda yüzde 4,6 gerileme göstererek, son 14 senenin en sert düşüşünü kaydetti.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan verilere göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 artış gösterdi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

Birleşik Kamu-İş: Asgari ücret en az 25 bin TL olmalı! 

Asgari ücrete ara zam konusu sık sık gündem oluyor. Birleşik Kamu-İş de bir son dakika açıklaması ile taleplerini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Batı yaptırımları nedeniyle Rus altını Türkiye, Çin ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satılıyor

Yaptırımlar yüzünden Rusya'nın geleneksel ihracat güzergahlarının kesilmesi, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ve Türkiye'yi Rus altını için yeni bir ticaret merkezi durumuna getirdi

birleşik gayrimenkul göztepe Haberi

birleşik gayrimenkul göztepe


Birleşik Gayrimenkul imzasını taşıyan Park Residences Cadde projesi İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Göztepe'de yer alıyor. Park Residences Cadde projesinde daireler hemen teslim ediliyor.


Park Residences Cadde projesi 44 bin metrekare alanda inşa edildi. 4 blokta 341 daireden meydana gelen Park Residences Cadde projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunuyor.



Göztepe Park Residences Cadde fiyatları!


Göztepe Park Residences Cadde fiyatları 498 bin dolardan başlıyor. Park Residences Cadde projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 500 dolar ile 8 bin 500 dolar arasında değişiyor.


Park Residences Cadde Göztepe'de dairelerin büyüklükleri 102 metrekare ile 690 metrekare arasında değişiyor. Park Residences Cadde projesinde concierge, şok duşlar, hamam, sauna, fitness, yüzme havuzu, toplantı odaları, çocuk oyun odaları gibi sosyal donatılar yer alıyor.




Tel: 0216 504 18 80

Web: