23 / 07 / 2024

bodrum inşaat yasağı tarihi

bodrum inşaat yasağı tarihi

Gümüşlük mahallesinde yeşilliklerle kaplı tepe tıraşlanarak inşaat alanı haline getirildi. Başbakan Erdoğan'ın bizzat denetleyip, titizlikle ilgilendiği inşaat yasaklarına uyulmamasına isyan eden turizmciler, "Turist toz yutmak için gelmiyor" dedi

Bodrum Türkbükü'ndeki 85 odalı yeni otelin inşaatı başlıyor! 34.5 milyon TL'ye mal olacak!

Hebil Bodrum Ortaklığı'nın Türkbükü'ndeki zeytinlik alanda inşa edeceği 85 odalı yeni otelin inşaat çalışmaları başlıyor. Söz konusu otel 34 milyon 514 bin TL'ye mal olacak.

Cengiz İnşaat'ın Cengizkoy projesi için yeni imar planı hazırlandı! 

Muğla’nın Bodrum ilçesi Cennetkoy’da, Cengiz İnşaat tarafından inşaatı süren tesis için imar değişikliğine gidildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

İnşaat yasağına uymayan Sinpaş'a belediyeden yüklü ceza!

T24 yazarı Candan Yıldız, Marmaris Belediyesi'nin, Sinpaş'a yaz dönemi inşaat yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle ceza kestiğini belirtti.

Bvlgari Resort Bodrum geliyor! Cengiz İnşaat'ın Bodrum Cennet Koyu'ndaki oteli için imzalar atıldı!

Cengiz İnşaat’ın Bodrum Cennet Koyu’nda hayata geçirdiği ve kamuoyunda tartışmalara neden olan otel inşaatında imzalar atıldı. Bvlgari Hotels - Resorts, Jeweler of Hospitality koleksiyonunun 12. halkası olarak planlanan ve 2026'da Bodrum'da açılacak yeni otel için anlaşma imzaladığını açıkladı.

Sinpaş Kızılbük Wellness Resort devre mülk projesinin inşaatı yasağa rağmen devam ediyor iddiası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yasağa rağmen Marmaris'teki Kızılbük koyundaki otel inşaatına devam edince belediye zabıtalarla birlikte alana geldi. 

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Fidan, ‘MİT ve Dışişleri takipte’ demişti! KKTC’de inşaat sektöründe yabancılara yap-sat yasağı!

KKTC’de inşaat piyasasına son zamanlarda yabancı ilgisinin artması, Kıbrıs Türkleri arasında önce “Fiyatlar yükseliyor. Çocuklarımıza konut alamıyoruz” tartışmalarına, İsrail-Hamas çatışmasıyla da “Yahudiler Kıbrıs’ı satın alıyor” iddialarına neden oldu. Olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Yeni torba yasa hazırlandı! Fahiş inşaat malzemesi, kira, gıda fiyatlarına üç kat ceza!

Deprem bölgesinde fahiş fiyat tespit edilmesi durumunda üç kat ceza uygulanacak. Hiçbir gerekçe sunulmadan gıdadan inşaat malzemesine kadar her alanda fahiş fiyat artışı yapanlara ağır yaptırım uygulanacak.

bodrum inşaat yasağı tarihi Haberi

bodrum inşaat yasağı tarihi


Turizm merkezlerinde 15 Mayıs - 15 Ekim tarihleri arasında uygulanan inşaat yasağı, Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 Haziran'a kadar genişletilmesine rağmen inşaatlar hız kesmedi. Kardak kayalıklarının tam karşısında bulunan ünlü tatil beldesi Gümüşlük'te, yasakla birlikte 17 villa inşaatı da başladı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 1 Haziran'ın bazı yarım kalmış inşaatlar için son tarih olduğunu söylerken, aynı tarihte inşaatların başlaması dikkat çekti. Turizm sektörü temsilcileri yasağa rağmen inşaatların devam etmesini, "Hiçbir turist toz yutmaya, gürültü dinlemeye gelmez. Herkes kurallara uymalı" diye değerlendirdi. Bodrum'da geçen yıl tebdili kıyafetle tekneye binip kıyıları denetleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, imar planlarındaki çarpıklıklara dikkat çekerek, kaçak veya imara aykırı yapıların yıkılacağını açıklamıştı. Aradan geçen bir yıl içinde bazı kaçak yapılar yıkıldı. Ancak, turizm merkezlerinde her...