16 / 05 / 2024

bünyamin önel emlak sektörü

bünyamin önel emlak sektörü

Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi ve Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Önel, konut satışlarında 2014 yılından bu yana en büyük düşüşün yaşandığını söyledi.

Bünyamin Önel: Emlak sektörünün gözü seçimlerde!

Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi ve Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Önel, konut satışlarında 2014 yılından bu yana en büyük düşüşün yaşandığını söyledi.

Kıbrıs ikiye bölündü: Emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırdı, Kuzey Kıbrıs'ta kriz var! 

Kıbrıs'ta emlak piyasasında yaşananlar dikkatleri çekiyor. Açıklananlara göre, emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırarken, Kuzey Kıbrıs'ta kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Çin'de emlak krizi giderek büyüyor! Dev gayrimenkul şirketi zorda!

Aldığı krediyi ödeyemeyen Çin’in en büyük emlak ve gayrimenkul şirketi olan Country Garden tasfiye dilekçesiyle karşı karşıya... 

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Avrupa'da emlak krizi büyüyor! En büyük emlak şirketi iflas bayrağını çekti! 

Avrupa'da emlak krizi gittikçe büyüyor. Avrupa'nın en büyük emlak şirketlerinden Signa'ya bağlı iki dev emlak şirketi iflas bayrağını çekti. 

B Kaya Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Kaya Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Kaya tarfından kuruldu.

B Global Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Global Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Aıdana Koshenova ve Mehdı Zıba Halat Monfared ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde müzayede ve arabuluculuk hızlı büyüyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Çin emlak firmasında 313 milyon dolarlık vurgun!

Çin'in en büyük emlak geliştiricilerinden biri olan China Fortune Land Development yaptığı açıklamada varlık yöneticisinin 313 milyon dolarla kayıplara karıştığını açıkladı.

Çin’deki borç krizi emlak şirketlerine sıçrıyor!

Çin’in emlak sektöründeki aşırı borçlanmaya ilişkin tedbirlerinin olumsuz etkileri ve China Evergrande Group’un içinde olduğu borç krizi, büyük emlak şirketlerine de sıçramaya başladı.

Çinli emlak devi Evergrande iflas edebilir mi?

Çin'in en büyük emlak şirketlerinden Evergrande'nin içinde bulunduğu finansal sıkıntı herkesi tedirgin ediyor. Ülkenin 280'i aşkın kentinde 1300 projesi olan şirketin ne olacağı merak konusu.

B O Y Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B O Y Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli  ile Badreddıne Cherıf tarafından kuruldu.

bünyamin önel emlak sektörü Haberi

bünyamin önel emlak sektörü

Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi ve Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Önel, konut satışlarında 2014 yılından bu yana en büyük düşüşün yaşandığını söyledi. Söz konusu gerilemenin sebebini siyasi belirsizliğe bağlayan Önel, konut alımında seçim sonuçlarının belirleyici olacağını belirtti. 


Türkiye 1 Kasım'daki seçim öncesi son viraja girerken, 7 Haziran seçimlerinin ardından yaşanan siyasi belirsizlik hemen her kesimi olumsuz yönde etkiledi. 7 Haziran seçimlerinden sonra hükümetin kurulamaması emlak sektörünü de etkilerken, Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, konut satışlarının 2014 yılından bu yana en büyük düşüşü yaşandığını söyledi. Konut alımında seçim sonuçlarının belirleyici olacağının ön görüsünde bulunan Önel, "Ekim ayı, geçen yılki düşük baz etkisi nedeniyle hareketli geçiyor. Eylül ayının üzerinde bir performans gösterecektir. Ancak...