28 / 04 / 2024

Cibuti Eğitim Bakanı

Cibuti Eğitim Bakanı

Karmod tarafından Cibuti Eğitim Bakanı Mustafa Muhammed Mahmud için hazırlanan ve Cibuti'nin Arta şehrinde kurulumu gerçekleştirilen konut, 23 günde  teslim edildi...

Özel okul zamlarında son dakika! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Zam yapma hakları var!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nde zamlara yönelik tanımlama olduğunu ve özel okulların ara sınıflar için ''TEFE, TÜFE bölü 2 artı yüzde 5'e kadar zam yapma hakları var." dedi. 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Tekin'den destek ödemesi duyurusu! Özel eğitim veren okullara yapılan destek ödemeleri belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından, özel bireylere özel eğitim veren kurumlara bu yıl yapılan destek ödemeleri açıklandı.

Son Dakika Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! 2024 LGS tarihi belli oldu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen LGS kapsamındaki merkezi sınavının 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacağını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! Tüm sınıflarda müfredat değişimi olacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kabine toplantısının arakasından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tekin, tüm sınıflarda okutulan derslerde müfredat değişikliği yapacaklarını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Adıyaman Milletvekilleri depremde yıkılan okullar için Milli Eğitim Bakanı’ndan talepte bulundu!

Adıyaman Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret ederek depremde yıkılan okullar için 7 maddelik talepte bulundular. 

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den son dakika açıklaması: Kasımdaki ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AKP TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin ara tatile ilişkin sorduğu soruları yanıtladı. Peki ara tatil kalkıyor mu? İşte Bakan Tekin'den son dakika ara tatil açıklaması...

Milli Eğitim Bakanı resmen duyurdu! 10 personel alınacak! Başvuru şartları belli oldu! Tarih açıklandı...

Milli Eğitim Bakanlığı yeni yayımladığı ilana göre, bünyesinde çalıştırmak üzere toplamda 10 personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve tarihi açıklandı...

Öğretmen ataması, mülakat, sınav sistemi... Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den son dakika açıklaması geldi!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenleri yakından ilgilendiren, öğretmenlik kariyer basamakları süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Tekin resmen duyurdu: O dersten ortalaması 70 olmayan geçemeyecek!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den temel eğitim yönetmeliğinin detayları ile ilgili önemli açıklamalar geldi. Tekin öğrencilerin o dersin ortalaması 70 olmayanların sınıfı geçemeyeceğini açıkladı. İşte okullarda yeni sistem...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu! Öğretmen atamalarında değişikliğe gidiliyor! İşte yeni sistem...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı canlı yayında gelen soruları tek tek yanıtlayarak öğretmen atamalarında değişikliğe gidileceğini açıkladı.

Bakan Tekin yeni eğitim öğretim döneminde uygulanacak yeni kuralları tek tek açıkladı! Uymayana disiplin cezası!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim döneminde uygulanacak yasakları açıkladı.  Öğrenciler yeni tedbirler ile yeni döneme başlarken yeni kurallara uymayanlara disiplin cezası verilecek. İşte yeni yasaklar... 

Cibuti Eğitim Bakanı Haberi

Cibuti Eğitim Bakanı

Karmod, Doğu Afrika ülkelerinden Cibuti Eğitim Bakanı Mustafa Muhammed Mahmud için hazır konut üretti. Cibuti Arta'da kullanıma hazır kurulumu gerçekleştirilen konut, özel kaplamaları ve boyaması dahil 23 gün gibi kısa bir sürede teslim edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, evlerinin kurulum kolaylığı ve uzun ömürlü özelliğiyle Afrika genelinde büyük ilgi gördüğünü söyledi. 

Karmod hazır evlerinin farkı iklim bölgeleri düşünülerek dört mevsim kullanım şartlarına göre yapılandırıldığını ifade eden Öztürk, görsel estetikle beraber maksimum genişlikte ferah mekanlara sahip evlerinin ön üretimlerini tesislerinde gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Öztürk, sözlerine şöyle devam etti; "Demonte sistemin verdiği avantajla yapılarımızı dünyanın neresine olursa olsun kolayca sevk edebiliyoruz. Kurulumunu da bizzat kendi ekiplerimizle yürütüyoruz. Başka ustalara ve malzemelere gereksinim duymaması, hızlı ve kolay kurulum...