17 / 06 / 2024

cumhurbaşkanı kim olacak 2014

cumhurbaşkanı kim olacak 2014

21 yıldır yalnız başına duruyor. Özal'dan sonra kimsenin uğramadığı 'Yazlık Konut' 12'nci cumhurbaşkanının yolunu gözlüyor... Gökova Okluk Koyu'ndaki köşk, pek çok yabancı devlet adamını ağırlamıştı...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam müjdesi! Resmen tarih verdi! Memurlardaki gibi olacak...

Emeklilerin dört gözle beklediği maaş zammıyla ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, memur maaşlarında olduğu gibi emeklilerin de maaşlarında değerlendirmeler yapılacağını söyledi.

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.

Emekliye ek zam, asgari ücrete ikinci zam var mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kimsenin şüphesi olmasın!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekliye ek zam ve asgari ücrette ikinci artış ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Peki beklenen zamlar olacak mı?

6 Şubat depremleri sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konut vaadi neydi, iktidar yapmayı planladığı kaç konutu tamamladı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 sene içerisinde 319 bin konutun yapılacağı sözünü verdi fakat Mart 2024 sonuna kadar 75 bin 364 konutun teslim edilmesi planlanıyor. İhtiyaç duyulan toplam 680 bin konutun da yüzde 11'lik kısmı Mart ayı sonuna kadar teslim edilmiş olacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücret, emekli ve memur zammı açıklaması geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan asgari ücret, emekli ve memur maaş zammı  açıklaması geldi. Milyonların gözü bu haberde. Peki memur, asgari ücret ve emekli maaşları ne kadar olacak?

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam açıklaması: SSK, Bağ-Kur emeklisi müjde, zam geliyor...

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği maaş zammına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Peki, SSK, Bağ-Kur emekli zammı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Depremin ekonomiye maliyeti 104 milyar dolar olacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ülke ekonomisine maliyetinin toplam 104 milyar dolar şeklinde hesaplandığını açıkladı. Deprem konutlarının teslim tarihi de belli oldu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklamalar! Enflasyon ne zaman düşecek? Dolar ne olacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni hükümetin öncelikli gündeminin enflasyonu düşürmek olduğunun altını çizdi. Enflasyonun tek haneli rakamlara indirilmesinin biraz zaman alacağını söyleyen Yılmaz, bu süreçte vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerini ileri sürdü.

Cumhurbaşkanı'ndan karne hediyesi! Karnesini alan öğrenciye 5.103 TL! Hemen başvurun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrencilere 5.103 TL karne hediyesi. Bu ödemeden yararlanmak için başvuru yapmanız yeterli olacak. İşte detaylar!

Bankalara borcunuz varsa Cumhurbaşkanı'ndan güzel haber geldi! Bakın borcu olanlar ne olacak?

Banka borçlularına müjdeli haber! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emri doğrultusunda, bankalara borcu olan vatandaşlar için önemli bir gelişme yaşandı. Bu gelişme, borçlu vatandaşların yüzünü güldürecek.

En düşük memur maaşı tam 22 bin TL olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve resmen rakam verdi. Buna göre, en düşük memur maaşı tam 22 bin TL olacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret müjdesi! Asgari ücret ne kadar olacak?

2022 yılı Temmuz ayında ilk defa ara zam alan asgari ücretli çalışanlar alım gücünün düşmesi ve enflasyon nedeniyle 2023’te de ara zam için beklenti içerisine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, Asgari ücrete ara zam oranı belli oldu mu?

cumhurbaşkanı kim olacak 2014 Haberi

cumhurbaşkanı kim olacak 2014

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'dan sonra adeta yalnızlığa terk edilen Muğla Gökova Körfezi'ndeki 'Cumhurbaşkanlığı Yazlık Konutu' yeni sahibini bekliyor... Okluk Koyu'nda Özal'ın isteğiyle 1989'da yaptırılan Köşk, dönemin BM Genel Sekreteri Perez de Cuellar, Yunanistan Başbakanı Konstantin Mitçotakis, İsveç, İtalya ve Rusya başbakanları, Norveç ve Britanya dışişleri bakanları, Suudi Arabistan Kralı’nın kardeşi ve pek çok devlet adamını ağırladı. 


GÜL DE ADIMINI ATMADI 


8'inci Cumhurbaşkanı Özal, 1993'te hayatını kaybedince konut, adeta yalnızlığa büründü. Ne Süleyman Demirel ne Ahmet Necdet Sezer ne de 28 Ağustos'ta görev süresi dolacak olan Abdullah Gül Yazlık Konut'a uğradı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş’ın adaylıklarının kesinleşmesinin ardından konukevi de 12'nci cumhurbaşkanının yolunu gözlemeye başladı. 


KALE GİBİ KORUNUYOR


230 metrekarelik Köşk yıllardır 17 er ve üç de rütbeli askerin...