02 / 05 / 2024

cumhurbaşkanlığı sarayı açıklaması

cumhurbaşkanlığı sarayı açıklaması

Başbakanlık'tan Cumhurbaşkanlığı Sarayı açıklaması geldi. Başbakanlıktan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık binalarının ve hava ulaşımında kullanılan araçlarının, şahıslara değil bu hizmet makamlarına tahsis edildiği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan saray açıklaması!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın Tayyip Erdoğan'ın değil, Türk milletinin olduğunu belirterek, " Sadece Türk milletinin kendi imkanlarıyla inşa edilmiş olan bir saraydır " dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücret, emekli ve memur zammı açıklaması geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan asgari ücret, emekli ve memur maaş zammı  açıklaması geldi. Milyonların gözü bu haberde. Peki memur, asgari ücret ve emekli maaşları ne kadar olacak?

Memur, işçi ve emekliler hemen bakın! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika açıklaması geldi!

Ocak 2024'te memur ve emekli maaşları ile asgari ücrete zam gelecek. Bu zam milyonlarca vatandaş tarafından dört gözle beklenirken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan detaylar ortaya çıktı. Programda, ikinci el konut alımından, kiralık ev ve iş yerlerine kadar pek çok ayrıntı bulunuyor. İşte detaylar...

Son dakika Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekli maaş zammı açıklaması! O tarihi işaret etti...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyona ilişkin açıklamalarda bulundu. ayrıca Yılmaz emekli maaş zammına dair de açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika emekli maaş zammı açıklaması! O tarihi işaret etti...

Hükümetten son dakika emekli ve memur maaş zammı açıklaması: Önemli artışlar geliyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli ve memur maaş zamları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Yılmaz, memurlara yıl ortasında enflasyon farkının verileceğine, emekli maaşı için de çalışmaların sürdüğüne dikkat çekti. İşte ayrıntılar... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş kira ve konut fiyatı açıklaması: Gerekirse ceza uygulamasına gideceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konutlardaki fahiş artışlarla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan, ceza uygulamasını işaret etti...

Cumhurbaşkanlığı resmen bombayı patlattı! Çok sayıda personel alınacak! Açık kadrolar belli oldu!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar İdaresi, bünyesinde istihdam etmek üzere 254 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Milli Saraylar İdaresi, açık kadroları ve başvuru tarihlerini de paylaştı.

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika açıklaması: Beyanname ve bildirim süresi uzatıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından son dakika açıklaması geldi. Buna göre, beyanname ve bildirimleri verme süresi uzatıldı.

Oy kullanmama cezası ne kadar? 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak zorunlu mu? 

Türkiye bugün 13. Cumhurbaşkanını seçmek üzere ikinci kez sandığa gidiyor. Peki, Oy kullanmama cezası ne kadar? 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak zorunlu mu? İşte tüm merak edilenler...

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.

En düşük memur maaşı tam 22 bin TL olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve resmen rakam verdi. Buna göre, en düşük memur maaşı tam 22 bin TL olacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması:  Memurlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan memur maaşları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Erdoğan: ''Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız." dedi.

TOKİ'den son dakika İstanbul projesi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 100 bin konut kampanyası kapsamında İstanbul Tuzla'da inşa edilecek 5 bin 750 konut hakkında son dakika açıklaması yaptı.

cumhurbaşkanlığı sarayı açıklaması Haberi

cumhurbaşkanlığı sarayı açıklaması

Başbakanlıktan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık binalarının ve hava ulaşımında kullanılan araçlarının, şahıslara değil bu hizmet makamlarına tahsis edildiği belirtilerek, "Milletimizin ve devletimizin itibarını temsil eden hizmet binaları ve araçları üzerinden, tamamen art niyetli polemikler yapılması hiç kimseye fayda sağlamamaktadır'' ifadesine yer verdi.


Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, son dönemde Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık hizmet binaları ve devlet ricaline millete hizmet için tahsis edilen ulaşım imkanları üzerinden yapılan tartışmalarda kamuoyunun yanlış yönlendirildiğinin görüldüğü belirtildi.


''Gerek Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık binaları gerekse hava ulaşımında kullanılan araçları her şeyden önce şahıslara değil bu hizmet makamlarına tahsis edilmiştir'' ifadesi kullanılan açıklamada, şunlar kaydedildi:


''Milletimizin oylarıyla bu görevlere gelen devlet ricali görevde kaldıkları süre içinde bu imkanları devlete ve millete hizmet yolunda kullanacak, anayasal çerçevede demokratik seçimlerle görevden ayrıldıklarında...