05 / 05 / 2024

Denizli kira tartışması

Denizli kira tartışması

Denizli'de bir kişi, kira konusunda tartıştığı ev sahibini bıçaklayarak öldürdü. Alınan bilgiye göre, Dokuzkavaklar Mahallesi'ndeki bir apartmanda ikamet eden Hasan Hüseyin Selçuk (30) ile kiracısı Ramazan İ. arasında tartışma çıktı

İzmir için yeni hızlı tren hamlesi! İzmir-Denizli YHT çalışmasında son dakika gelişmesi!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'in turizm potansiyelinin artması için İzmir Denizli arasında hızlı tren çalışmasının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

Kira tartışması yine kanlı bitti! Kiracı, iş yeri sahibine kurşun yağdırdı!

Bursa'da, iş yeri sahibi Aykut Y., kira artışı ile ilgili olarak aralarında husumet olan market işletmecisi Ahmet K. tarafından çıkan tartışmadan sonra silahla vuruldu. Vücuduna 3 kurşun isabet eden iş yeri sahibi hastanede tedaviye alındı.

Ev sahibiyle kira tartışması yaşamak mı, krediyle ev almak mı? Vatandaşlar ne dedi?

Son zamanlarda artan ev fiyatları ve konut kredisi faizleri sebebiyle, ev sahibi olmak neredeyse imkansızlaştı. Peki konut yatırımı yapmak mantıklı mı? İşte ayrıntılar ve vatandaşların görüşleri...

1933'te Kapalıçarşı tamir tartışması! Bu Belediyenin görevi mi, yoksa dükkan sahiplerinin mi?

1933 yılında şehir meclisindeki münakaşalardan biri de Kapalıçarşı tamir tartışması olmuş. Kapalıçarşı'nın tamir edilmesi, Belediyenin işi mi yoksa dükkan sahiplerini mi? 

Kira tartışmasında tansiyon yükseldi! Enişte ve yeğen gözaltında!

Kiracı ve gayrimenkul sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Her yeni güne kiracı ev sahibi tartışması ile başlarken yeni haber Gaziantep'ten geldi. Kira anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişi ölürken iki kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

İzmir'de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde arazi anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan kiki kişi arasındaki tartışma büyüdü ve eski muhtar, Bilen Dolma'yı tabancayla öldürüp, eşini de yaraladı.

Meclis'te fahiş kira tartışması! Orta sınıf ve beyaz yakalılar kiralarını ödeyemeyecek halde!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tartışmalara neden olan fahiş kira bedelleri, Meclis gündemine de geldi. Milletvekilleri fahiş kiralar ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Meclis'te rezerv alan tartışması: 81 milyona, tapularına el konmayacağı sözü verilmeli!

Yeni kentsel dönüşüm yasası ile gündeme gelen rezerv alan detayı Meclis'te de tartışma konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Ev, tarla ve araba alanların kar tartışmasına son nokta: Satış yoksa fiyat yok, kar yok!

Elinde birikmiş parası olan yatırımcılar tercihini ev, tarla ve araba gibi yatırım araçlarından yana kullanırken, ne kadar kar ettiklerini de hesaplamadan geçemiyor. Yatırımcıların yatırımları için biçtikleri değerler ise gerçekten doğru mu? tartışılıyor.

İstanbul’da rezerv alan tartışması! Şehir içinde rezerv alan olacak mı?

Yeni kentsel dönüşüm kanunuyla 'rezerv alan' tartışması başladı. Artık kent içindeki bölgelerin de rezerv alan ilan edilebilecek olması kafaları karıştırdı. Yani Kadıköy'de, Üsküdar'da, Fatih veya Bakırköy gibi merkez ilçelerde sokaklar, mahalleler rezerv alan olabilir mi? İşte detaylar...

Kiracıların başı fahiş kiralarla dertte! Çürük raporlu evlere 13 bin TL, 4 bin 125 TL'lik eve 30 bin TL isteniyor!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kira zammı tartışması büyüyor. Kiracılar çözümü mahkemeden ararken, fahiş kiralardan sık sık şikayet ediyor. İşte kiracıların anlattıkları...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Fahiş kira tartışması yayılıyor! 'Dava açan kazanıyor' söylentisi gerçek mi? 

Kira yükselişleri ev sahipleri ile kiracılar arasında anlaşmazlıkları ve davaları artırdı. Kira uyuşmazlıklarında 'Dava açan kazanıyor' söylentileri de yayılmaya başladı. Peki gerçekten dava açan kazanıyor mu?

Marmara depremi tartışması büyüyor! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara'yı anlattı: Bu bölge riskli! 

İstanbul'da da hissedilen depremlerden sonra tedirginlik artarken, uzman isimlerden de peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Marmara depremi tartışması büyüyor! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara'yı anlattı: Bu bölge riskli!

Denizli kira tartışması Haberi

Denizli kira tartışması


Denizli'de bir kişi, kira konusunda tartıştığı ev sahibini bıçaklayarak öldürdü. Alınan bilgiye göre, Dokuzkavaklar Mahallesi'ndeki bir apartmanda ikamet eden Hasan Hüseyin Selçuk (30) ile kiracısı Ramazan İ. arasında tartışma çıktı. Ramazan İ, "kira nedeniyle" çıktığı ileri sürülen tartışma sırasında ev sahibi Selçuk'u bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı.


Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Selçuk, burada hayatını kaybetti. Olayın ardından polislerce yakalanarak gözaltına alınan Ramazan İ'nin emniyetteki ifadesinde, ev sahibi Hasan Hüseyin Selçuk ile kira konusunda tartıştıklarını, cinayeti bu yüzden işlediğini söylediği öğrenildi. Selçuk'un, Denizli Devlet Hastanesi'nde tıbbı sekreter olarak çalıştığı bildirildi.


Yeni...