21 / 07 / 2024

dolar nasıl düşer

dolar nasıl düşer

Başta ABD ve İngiltere olmak üzere Avrupa ülkelerinde varlıkları dondurulan Rus oligarklar Türkiye'de Ziraat, Halkbank ve Vakıflar Bankası'nda hesap açtırmak istiyor...

Gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk? Fiyatları emlakçılar mı yükseltiyor?

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank tarafından geçtiğimiz ay açıklanan verilere göre Ankara konut fiyat artışında dünya birincisi oldu. Peki gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk?

Ev alıp 5 sene içinde satanlara vergi şoku! Rakam rakam hesaplandı! Değer artışı kazancı nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul alıp 5 sene içinde satanlar, değer artış kazancı olarak elde ettikleri bu gelirler kapsamında vergi ödüyor. Peki değer artışı kazancı nasıl hesaplanır? İstisnalar var mı? İşte ayrıntılar...

Yatırım yapan olmazsa kiralayacak ev de olmaz! Türkiye'de kısıtlananlar, konut yatırımını yurt dışında yapıyor!

Kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra düşen satışlar da son günlerde sık sık gündem oluyor. Peki konutta arz nasıl artar, fiyatlar nasıl düşer? Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? İstanbul nasıl dönüşebilir? Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy, kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini tek tek açıkladı. Diğer yandan İstanbul'un riskli binalarına da değinerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Konut sitesi aidatına gelen zam yüzde 68! Bu enflasyon nasıl düşecek?

Haber Programı Sunucusu Barış Esen, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda site aidatına gelen zammın yüzde 68 olduğunu belirterek, "Bu enflasyon nasıl düşecek?" diye sordu.

Arsayla vatandaşlığa 'konut' ayarı geldi: Konut ve arsa fiyatları düşer mi?

Yabancıya vatandaşlık şartına, geçen günlerde yeni bir düzenleme yapıldı. Daha önce, “En az 400 bin dolar veya karşılığı tutarındaki taşınmaz” düzenlemesi, “Arsa üzerinde yapılı taşınmaz” şeklinde yenilendi. Peki bu düzenleme satışları ve fiyatları nasıl etkiler?

Tapu tahsis belgeleri tapu senedine nasıl dönüştürülür?

Tapu tahsis belgesi; imar planı yapılacak kamu arazisi üzerinde gecekondu sahibi olan şahıslara verilir. Peki, Tapu tahsis belgeleri tapu senedine nasıl dönüştürülür? İşte detaylar..

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Konut ilanlarında yeni dönem sektörü nasıl etkileyecek? Ev alacaklar dikkat! Ev fiyatları düşer mi, yükselir mi?

Ticaret Bakanlığı’nın ilan siteleri ile ilgili düzenlemesi bugün yürürlüğe alındı. Peki bu düzenleme sektörü nasıl etkiler? Ev fiyatları düşer mi, yükselir mi?

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Yeni emekli olacaklar aman dikkat! Bunları yaparsanız emekli maaşınız düşer! Emekli maaşı nasıl yükseltilebilir?

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) emekli olmaya başladılar fakat pek çok kişi düşük emekli aylığına tepki gösteriyor. Peki emekli maaşı nasıl yükseltilebilir?

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Dün piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Değer kaybeden dolar kuru güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru.

dolar nasıl düşer Haberi

dolar nasıl düşer

 Ukrayna-Rusya savaşında Türkiye'nin durduğu çizgi binlerce oligarkın dikkatini çekti. Bu durum, Türkiye'nin durduğu çizgi, binlerce oligark, dolar milyarderi ve milyoner Rus'u Türkiye'ye yönelmesini sağladı.

RUS OLİGARKLAR TÜRKİYE'DE

Rusya Devlet Başkanı Putin'in bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ricacı olacağı da konuşuluyor. Öte yandan Yunanistan başbakanı apar topar Türkiye'ye geldi. Almanya başbakanı da yolda olduğunun bilgisi paylaşıldı. Bu gelişmeler bir taraftan Türkiye'nin brüt rezervlerini güçlendirirken diğer taraftan da Avrupa ülkeleri ile olan swap anlaşması ihtimalini artıracak. Rus oligarklar neden Türkiye'yi seçiyor? Paralarını yatırmak için neden Türkiye'yi tercih ettiler? Bu durum doların düşmesini nasıl sağlayacak? AB'nin Rusya'ya karşı yaptırımları neler? İşte tüm merak edilenler...

AB'NİN RUSYA'YA YAPTIRIMLARI

AB üyesi ülke temsilcilerinin gerçekleştirdiği toplantıda Rusya ve Belarus'a yönelik yeni yaptırımların onaylandığı ve bu tedbirlerin AB Resmi Gazetesi'nde yayımlanarak yürürlüğe...