10 / 08 / 2024

dolar yükseldimi

dolar yükseldimi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen polisin ‘Büyük Rüşvet’ adını verdiği operasyonlar piyasaları da vurdu. Borsa İstanbul’da BIST-100 Endeksi günü yüzde 5.21’lik kayıpla 70.946 puandan kapattı....

3 dev bankadan son dakika dolar tahmini! Beklenen açıklama şimdi geldi! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?  

HSBC, Morgan Stanley ve JPMorgan ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yıl sonuna kadar politika faizlerinde izleyeceği adımlara yönelik öngörülerini paylaşarak doların yönünü açıkladı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

6 ekonomist dolar için o rakamı açıkladı! Dolar yıl sonunda bu kadar olacak!

Uzun süredir yatay seyreden dolarda hareket başlayacak mı? 6 ekonomist dolarda yükselişi işaret ederek yıl sonu göreceği rakamı açıkladı. İşte doların yıl sonunda göreği o rakam.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Selçuk Geçer doların yönünü resmen açıkladı! Hemen bakın

Dolar/TL kurundaki dalgalı seyir devam ederken ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. Doların yönünü açıklayan Geçer, yatırımcıları uyardı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

'Dolar yükselir mi?' sorusuna Bakan Şimşek'ten cevap geldi! 40 TL olmayacak! 

Dolar yükselir mi? sorusuna Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Şimşek, doların uzun vadede dalgalanmaya devam edeceğini ve 40 liraya sıçramasını beklemediklerini açıkladı.

Elinde dolar olanlar dikkat! Dolar yıl sonunda kaç TL olacak?

Ekonomim yazarı Alaattin Aktaş bugünkü yazısında dolar kurunu kaleme aldı. Peki yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru yıl sonunda kaç TL olacak? 

Dev Banka'dan yeni dolar yorumu! Yıl sonunda dolar/TL kurunun geleceği seviye resmen açıklandı! Hazır olun!

Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? soruları merak edilirken, İngiltere merkezli dev banka HSBC yıl sonu dolar kurunun ne kadar olacağını açıkladı. 

Merkez Bankası'ndan rekor dolar alımı! Doların yönü ne olur? Yükselecek mi, düşecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) analitik bilanço verilerine göre geçen hafta 11 milyar dolar ile tarihi bir döviz alımı gerçekleştirdi. Peki bundan sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Dolar harekete geçti! Yükseliyor! 23 Nisan Dolar/TL kaç TL? Dolar endeksinde son dakika!

Geçtiğimiz hafta jeopolitik risklerin azalmasıyla dolar değer kaybetti. İran İsrail geriliminin hafiflemesiyle dolar yükselmeye başladı. Peki dolar/TL bugün kaç TL? 23 Nisan 2024 dolar ne kadar? Dolar endeksinde yön nasıl olacak?

Dolar için 'perşembe' alarmı! Dolar yükselmeye devam edecek mi? Uzman isimden net açıklama geldi!

ING'nin döviz analisti jeopolitik risklerin azalmasıyla dolarda geri çekilmelerin görüldüğünü belirterek perşembe gününe dikkat çekti. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? 

Dolar/TL bugün yükseldi mi? 13 Nisan dolar kaç TL? Euro alış satış fiyatı kaç TL? Güncel döviz kurları

13 Nisan 2024 Cumartesi günü döviz kurları yükselmeye devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Euro kaç TL? Güncel döviz kurları...

Dolar kuru bayramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Bayrama sayılı günler kala dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Peki dolar kuru babyramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi?

Dolarlarımızı satalım mı? sorusuna ünlü ekonomistten net yanıt geldi! Dolar yıl sonunda tam tamına bu kadar olacak

Yerel seçimlerin ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti.  Seçim sonrası özellikle döviz tarafından yükseliş bekleyen yatırımcılar ters köşe oldu. Peki dolar yükselecek mi? Dolarlarımızı satalım mı?

Dolar füze gibi geliyor! Doların yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı!

Dolar/TL kuru seçim sonrasında, diğer seçim sonrası gibi olmasa da yükselmeye devam ediyor. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda ne olur? 

dolar yükseldimi Haberi

dolar yükseldimi


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen polisin ‘Büyük Rüşvet’ adını verdiği operasyonlar piyasaları da vurdu. Borsa İstanbul, yüzde 5.2’lik kayıpla dünyanın en fazla değer kaybeden borsası olurken, işlem gören şirketlerin değeri bir günde 26 milyar lira eridi. Halkbank hisseleri yüzde 12.34, Emlak GYO hisseleri yüzde 12.45 değer kaybetti.


Dün sabah saatlerinde başlayan operasyonu hükümet ile Gülen Cemaati arasında dershanelerin kapatılması tartışmalarıyla tırmanan gerginliğin yeni bir safhası olarak algılayan piyasalar yerle bir oldu. Borsa İstanbul’da BIST-100 Endeksi günü yüzde 5.21’lik kayıpla 70.946 puandan kapattı. Borsa İstanbul, dün dünyanın en fazla değer kaybeden borsası oldu. Dün yaşanan yüzde 5.21’lik düşüş 3 Haziran’da Gezi olayları sonrasında yaşanan yüzde 10.47’lik kayıptan sonra bu yılın en büyük ikinci düşüşü oldu. Borsa İstanbul’da şirketlerin toplam piyasa değeri...