28 / 04 / 2024

En İyi Sağlık Turizmi İşletmesi ödülü

En İyi Sağlık Turizmi İşletmesi ödülü

NG Hotels & Resorts’un yeni oteli Güral Afyon Wellness & Convention, Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması 2012 çerçevesinde verilen En İyi Sağlık Turizmi İşletmesi ödülüyle hizmet kalitesindeki mükemmelliğini taçlandırdı

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sağlık Bakanlığı KPSS puanıyla personel alımı yapacak...

Sağlık Bakanlığı tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılana açıklama kapsamında son haberlere göre;  Sağlık Bakanlığı KPSS puanı ile personel alımına başlayacağını açıkladı. En az 38 bin TL maaş verilecek olan personel alımına ilişkin detaylar belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başladı!

Geçtiğimiz sene en çok personel alımı yapan resmi kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor. Yapılan açıklama kapsamında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımında başvuru şartları neler ve haberin detayları...

Sağlık çalışanları dikkat! 120 saati geçen icap nöbetlerinde son dakika gelişmesi! Ücret verilecek mi? 

Sağlık çalışanlarının 120 saati geçen icap nöbetleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Anayasa Mahkemesi, yeni alınan bir kararı paylaştı. 

Sağlık ve kongre turizmine ‘deprem’ darbesi! İstanbul otellerinde doluluk oranları yüzde 30 geriledi!

Kahramanmaraş deprem felaketlerinin ardından ülke genelinde yaşanan deprem korkusu turizm sektörünü de olumsuz etkiliyor. Özellikle sağlık ve kongre turizminde başı çeken İstanbul otellerinde doluluk oranları geçen yıllara göre önemli oranda azaldı.

Sağlık personeli KPSS tercihleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar..

Sağlık Bakanlığı geçen sene olduğu gibi bu sene de 42 bin 500 personel alacak. İkinci etap Sağlık Bakanlığı alımları ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan açıklama yapılması bekleniyor.

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama! Kahramanmaraş depremi 23 milyon insanı etkileyecek!

Dünya Sağlık Örgütü ülkemizde meydana gelen yüzyılın en büyük depremi ile ilgili olarak “Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketi sonrası yardımlarımız uzun vadeli olacak” ifadesini kullandı.

İşten çıkarılınca sağlık sigortasından yararlanma hakkı hemen biter mi?

İşten istifa ya da çıkarılma durumlarında sosyal güvenceden yoksun kalmak, pek çok kişi için en fazla endişe yaratan durumlardan biri.  Peki işle ilişiği kesilenlerin sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı da hemen sona eriyor mu?

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Sağlık çalışanlarına promosyon bombası! En az 30 bin TL! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne zaman verilecek?

Maaş promosyonları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yeni Sendika), sağlıkçılara revize edilmesi gündeme gelen banka promosyonlarına ilişkin beklentilerini sordu. İşte sağlıkçıların promosyon beklentileri...

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

En İyi Sağlık Turizmi İşletmesi ödülü Haberi

En İyi Sağlık Turizmi İşletmesi ödülü


Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, 25 Haziran Pazartesi akşamı Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen törenle En İyi Sağlık Turizmi İşletmesi ödülü aldı. Toplam 9.500 metrekare alana sahip spa merkezi, yaz kış aynı sıcaklıktaki şifalı termal suyu ve 2.200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyla Güral Afyon Wellness & Convention, Türk turizminin yeni yıldızı olacak gibi görünüyor.


Ekonomist ve Capital Dergileri ve Eurobank Tekfen işbirliği ile bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen araştırmada Güral Afyon “2012’nin En İyi Sağlık Turizmi İşletmesi” seçildi. Açılışından sadece birkaç ay sonra ilk ödülünü evine götüren Güral Afyon adına ödülü, Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş’in elinden aldı. 


Türkiye’nin zengin yabancı turistler için de çekim...