28 / 07 / 2024

Fitch Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu

Fitch Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye ' nin, dış piyasalara erişiminin korunması ve banka ile şirketlerin yüksek borç döndürmeleriyle dış şoklara karşı dirençli olduğunu bildirdi...

Türkiye'nin kredi notunu yükseldi, Dr. İbrahim Can'dan paylaşım gecikmedi: Vize almak zor, ev sahibi olmak hayal!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard Poor's, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti. Finansal Yönetim Danışmanı Dr. İbrahim Can durumun borsaya etkisinin beklendiğini belirterek, önemli detaylara değindi...

Fitch, 8 Türk şirketinin notunu yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notunu B+ seviyesine yükseltmesinin ardından, 8 Türk şirketin döviz cinsi kredi notlarını da yükseltti.

Dolar alacaklar dikkat! Fitch’in yıl sonu dolar tahmini şok etti!

Dolardaki yükseliş sürüyor. Vatandaş elindeki tüm parayla altın ve dolar almaya devam ederken, gazeteci Barış Esen X sosyal medya hesabından uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’in 2024 yıl sonu Dolar/TL tahminin açıkladı. Dolar almadan önce mutlaka bakın.

Fitch Ratings'ten Avrupa konut piyasası açıklaması: Ilımlı fiyat artışı bekleniyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings yaptığı değerlendirmede Avrupa konut piyasalarının çoğunda 2024 yılında ılımlı bir fiyat artışının görülmesinin beklendiğini kaydetti.

Fitch Ratings’dan güzel haber! Türkiye’nin büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine yönelik önemli bir açıklama yaptı. Fitch Ratings, orta vadeli potansiyel büyüme öngörüsünü yüzde 3,9'dan 4,1'e çıkardı.

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Fitch Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Küresel Ekonomik Görünüm Raporu'nda Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmini yükseltti.

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Pirinç fiyatlarına zam geliyor: Son 12 yılın en yüksek seviyesi...

Uluslararası kredi kuruluşu Fitch, pirinç fiyatlarının daha da artmasını bekliyor. Yayımlanan raporda, Çin'de verimin düşeceği bunun da fiyatlara etkileyeceği belirtildi.

Fitch raporunda 'enflasyon' vurgusu: 2023 küresel büyüme tahminini açıkladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonomiye ilişkin büyüme beklentisini 2023 yılı için yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti.

Merkez Bankaları sıkılaştırma yolunda: Fitch, 2023 küresel büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 2023 için küresel ekonomideki büyüme beklentisini yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti. İşte ayrıntılar...

Moody's, Türkiye'nin kredi notunu değiştirmedi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notun ile ilgili güncelleme yapmadığını açıkladı.

Fitch Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Haberi

Fitch Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin, dış piyasalara erişiminin korunması ve banka ile şirketlerin yüksek borç döndürmeleriyle dış şoklara karşı dirençli olduğunu bildirdi. Fitch'in resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, gelecek yıl yapılacak parlamento seçimlerine doğru 'ekonomik popülizmin' risk olmayı sürdürdüğü belirtilirken ilk yarı bütçe sonuçlarının mali disiplinin korunacağını gösterdiği ifade edildi. Açıklamada Türkiye ekonomisinin yeniden dengelenmesinin daha zor hale gelmeye başladığı da...