04 / 08 / 2024

gecekondu tarih olacak

gecekondu tarih olacak

Megakent İstanbul Türkiye'nin büyük dönüşümünde kilit role sahip. Binlere yıllık tarihi olan şehri "bir dünya kenti'' haline getirecek projelerle yaşam alanları, kent kültürü, dokusu ve merkezler değişecek.

Dolar 41 TL olacak. Flaş tarih verildi

Doların kaç liraya çıkacağı vatandaşlar tarafından bir hayli merak edilmeye devam ediyor. Doların 41 TL olacağı tarih açıklandı. İşte detaylar...

Dolar 120 TL olacak diye açıklanmıştı. Dolarda yeni rakam ve tarih verildi acil öğrenin

Dolara yatırım yapacak vatandaşlar geçtiğimiz günlerde açıklanan 120 TL tahmin rakamıyla birlikte şaşkına dönmüştü. Dolarda yeni rakam ve tarih geldi.

Dolar 120 TL olacak dediler... Üstüne bir de tarih verdiler

Dolar kuru hızla artmaya devam ederken, vatandaşlar da dolar kurunun nereye gideceğini merak ediyor... Dolar kuru hakkında yapılan son açıklama kafa karışıklığına neden oldu. Dolar 120 TL olacak dediler... Üstüne bir de tarih verdiler.

Altının füze gibi fırlayacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın tam bu kadar olacak!

Son zamanlarda aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bayram sonrası yükselişe geçti. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altında asıl yükseliş için tarih vererek yatırımcıları uyardı.

Akaryakıt fiyatlarına zam geliyor! Tarih verildi! Benzin ve motorin ne kadar olacak? 

Temmuz ayında ÖTV’ye yapılacak enflasyon güncellemesiyle akaryakıt fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor. Peki benzin ve motorin fiyatı ne kadar olacak? 

Altın fiyatları tarihi seviyeyi geçti! İslam Memiş, gram altın 2.500 TL olacak dedi!  İşte o tarih...

Altın fiyatları son zamanlarda tarihi seviyeyi geçti. Altının ons fiyatı 2083 dolar olurken Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, ''gram altın 2.500 TL olacak'' dedi.

Dolar 48 TL olacak! İşte o tarih resmen açıklandı

Amerikalı yatırım bankası Goldman Sachs’ın uluslararası döviz kurlarıyla ilgili yaptığı açıklamada Türk Lirası için de öngörüde bulundu. Dev bankanın Dolar/TL tahmini şaşırttı. İşte doların 48 Türk Lirası’nı göreceği o tarih.

Asgari ücrette son dakika! Zam için tarih belli oldu!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücretle ilgili kritik tarih de belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024'te geçerli olacak asgari ücret için ilk toplantıyı 1 Aralık tarihinde yapacak. 

Dolar 60 TL olacak diyen Selçuk Geçer resmen tarih verdi! 

Dolar/TL kuru 18 Ekim itibariyle 28 lirayı geçerek rekor kırdı. Bu gelişmenin ardından yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den tarihi rekor geldi. Geçer ''dolar 60 TL olacak'' diyerek tarih verdi.

Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

Nisan ayında başlayan ve ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası büyük ilgi gördü. Bu kapsamda konut aboneleri için ilk 25 metreküp doğalgaz ücretsizdi. Peki bedava doğalgaz hangi tarihte bitecek? Bedava doğalgaz kampanyası ne zaman sona erecek? İşte o tarih...

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

En düşük emekli maaşı 11 bin 500 TL olacak mı? Son dakika zam gelişmesi! Emekliler hemen bakın!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı en düşük emekliye yapılacak zam oranına çevrilmişken, uzman isim rakam ve tarih vererek açıkladı. Peki en düşük emekli maaşı 11 bin 500 TL olacak mı?

Enflasyon ne zaman tek haneli olacak? Hükümet tarih verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Orta vadede tek haneli enflasyona gitmeyi öngörüyoruz. Bunun politikalarını adım adım Orta Vadeli Program'da görme imkanı olacak" ifadesini kullandı.

gecekondu tarih olacak Haberi

gecekondu tarih olacak

Megakent İstanbul Türkiye'nin büyük dönüşümünde kilit role sahip. Binlere yıllık tarihi olan şehri "bir dünya kenti'' haline getirecek projelerle yaşam alanları, kent kültürü, dokusu ve merkezler değişecek. Kentte bir yandan dev projeler sürerken bir yandan da kentsel  dönüşüm çalışmaları ile 100 " milyar dolarlık mega altyapı yatırımları son sürat devam ediyor.  Ekonomik kalkınmaya öncülük eden mega projeler bir bir devreye giriyor. Bu kapsamda kentsel dönüşümün yanı sıra, Karadeniz ile Marmara Denizi arasında bir su yolu oluşturulması (Kanal İstanbul), Marmaray, Avrasya Tüneli, üçüncü köprü ve yeni havalimanı yapılması planlanıyor.  Bu projelerden bazıları hayata geçerken bazıları zamanım bekliyor. 

İstanbul, Cumhuriyetin 100'üncü yılına hazırlanıyor. Büyümenin  lokomotifi inşaat sektörünün de bu kapsamda 2023 vizyonu belirlendi. Buna göre, sektörün her yıl yüzde 10-12 arasında büyüme...