15 / 05 / 2024

göcek yıllık turizm geliri

göcek yıllık turizm geliri

Fethiye - Göcek ÖÇK bölgesinde, Türkiye'nin deniz ve kıyı koruma alanları sisteminin güçlendirilmesi projesi kapsamında yapılan araştırmada, bölgenin yıllık turizm gelirinin 378 milyon TL olduğu açıkladı...

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler güncel konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Kredi ile ev almayı düşünenler en çok '  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?' sorusunu merak ediyor. İşte  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ve güncel konut kredisi faiz oranları...

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler olduğunu belirtti.  İşte Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Depremde büyük hasar alan 1.600 yıllık o yapı için kollar sıvandı! Restorasyon çalışmaları resmen başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Diyarbakır'daki 1600 yıllık Saint George Kilisesi, büyük hasar görmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü restorasyon çalışmaları başlattı.

Merkez Bankası resmen açıkladı! Yıllık enflasyonda en belirgin artış kirada!

Merkez Bankası Aylık Fiyat Gelişmeleri Raporu'na göre yıllık enflasyon, gıda ve temel mal gruplarında gerilerken hizmet ve enerjide artış yaşandı. En belirgin aylık artış yüzde 7,91 oranıyla kira grubunda gerçekleşti.

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51,6 milyar TL'lik gelir vergilendirilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51 milyar 638 milyon 400 bin liralık bir kazancın kayıt altına alınması ve vergilendirilmesi bekleniyor.

İTO açıkladı: İstanbul’da yıllık enflasyon resmen tavan yaptı! Görenler gözlerine inanamadı!

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul’un eylül ayın enflasyonunu paylaştı. Buna göre, İstanbul'un eylül ayı enflasyonu yıllık bazda yüzde 73,18 oranında artarken, aylık bazda yüzde 5,46 olarak kayıtlara geçti.

Yıllık inşaat malzemesi ihracatı 30,21 milyar dolar!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi Temmuz 2023 sonuçlarına göre, yıllık (son 12 aylık) inşaat malzemesi ihracatı 30,21 milyar dolar şeklinde oldu.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Türkiye'nin gözü Irak’ın 3 yıllık yatırım bütçesinde!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak İmar, İskan, Belediyeler ve Kamu İşleri Bakanı Bengin Rekani ile görüşmesine ilişkin, "Irak'ın onaylanan 3 yıllık bütçesinde yatırımlara ayrılan payın büyüklüğü firmalarımıza çok önemli fırsatlar sunuyor" dedi.

Sanayi üretimi Mayıs ayında aylık yüzde 1,1 artarken, yıllık yüzde 0,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, sanayi üretim endeksi, Mayıs ayında aylık bazda yüzde 1,1 artış gösterirken, yıllık bazda yüzde 0,2 düşüş gösterdi.

Yıllık enflasyon Nisan 2021'den bu yana en düşük seviyesinde! 

Acı verici derecede yüksek fiyatlara katlanmakla geçen iki yıllık bir zorluk oldu, Çarşamba günü yayınlanan en son Tüketici Fiyat Endeksi'ne göre, yıllık enflasyon Nisan ayında yavaş ama istikrarlı yavaşlamasına devam etti.

göcek yıllık turizm geliri Haberi

göcek yıllık turizm geliri

Fethiye - Göcek ÖÇK bölgesinde, Türkiye'nin deniz ve kıyı koruma alanları sisteminin güçlendirilmesi projesi kapsamında yapılan araştırmada, bölgenin yıllık turizm gelirinin 378 milyon TL olduğu açıkladı.


Türkiye'nin Deniz ve Kıyı Koruma Alanları Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi kapsamındaki Deniz ve Kıyı Koruma Alanları'ndan (DKKA) olan Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma (ÖÇK) Bölgesi'nde denizel değerlerin korunmasıyla her geçen gün daha da artan ekonomik değerler içinde sadece turizmin yıllık getirisi 378 milyon TL olarak belirlendi. 


Fethiye-Göcek ÖÇK Bölgesi, ev sahipliği yaptığı denizel canlılar açısından adeta bir bereket yuvası özelliği taşıyor. Bölgedeki 112 denizel makroskobik tür arasında İribaş Deniz Kaplumbağası (Caretta caretta), 13 tür deniz algleri, 3 tür deniz çayırı, 35 tür balık bulunuyor. Bunun haricinde, 134 tür kuş ve 17 tür memeli yaşıyor.


Yapılan araştırmada, bölgedeki balıkçılık...