14 / 05 / 2024

göynük tarihi evler

göynük tarihi evler

Osmanlı dokusu ve mimarisinin korunduğu Göynük ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle son 5 yılda 42 ev turizme kazandırılırken, 4 konak ve 11 evin restorasyonu için proje hazırlandı.

Bolu Göynük'te altyapı yatırımları hız kazanıyor!

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan: Turizm Cenneti Göynük'te altyapı yatırımlarına öncelik verdik. Son dört yılda toplam 42 milyon 755 bin TL'lik yatırım yapılan Göynük'ü, gerçekleştireceğimiz projelerle turizm cenneti yapacağız..

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'in 1. etabı bugün teslim ediliyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinin 1. etabı bugün sahiplerine teslim edilecek. Beylikdüzü Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşmuş olacak.

Fransa’daki 230 yıllık tarihi şato artık Türk şirketin!

Fransa’da faaliyet gösteren Ekin Grubu Tarihi ve doğal güzellikleriyle Batı Fransa’daki 230 yıllık tarihi şatonun yeni sahibi oldu... Söz konusu şatonun içerisinde  150 kişilik konferans salonu, 30 oda, sauna, özel bir restoran, hamam ve düğün salonu bulunuyor...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor. Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşacak.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

Günlük kiralık evler şimdi de saatlik kiralanıyor!

Bazı mülk sahipleri evlerini günlük kiralamak yerine saatlik kiraya veriyor. Saati 100 liraya konut pazarlayan da var, hafta sonu fiyat farkı isteyen de...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de sona yaklaşıldı! Dev proje 2024 Şubat'ta teslim!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri 2024 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

Ticaret Bakanı Bolat'tan tarihi rekor açıklaması: Günlük ihracat 2 milyar 121 milyon dolar oldu!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat günlük ihracatta tarihi rekor kırıldığını söyleyerek, 23 Haziran'daki ihracat rakamının  2 milyar 121 milyon dolar seviyesinde gerçekleştiğini açıkladı. 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 25 peşinatla 0,40 vade fırsatı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de yüzde 0,40 vade fırsatı sunuluyor. İşte son dakika detayları...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

göynük tarihi evler Haberi

göynük tarihi evler

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezine 96 kilometre uzaklıkta bulunan Göynük'ün, tarihi konakları, han, hamam ve saat kulesiyle yoğun ilgi gördüğünü belirterek, konaklarıyla ünlenen ilçede tescillenmiş binaların restorasyon çalışmasının devam ettiğini söyledi.


İlçede tarihi evlerini restore ettirmek isteyen vatandaşların başvurularının, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen çalışma kapsamında değerlendirildiğini ifade eden Kazan, şöyle konuştu:


"Çalışmalar 2 aşamalı olarak yapılıyor. Sokak sanatlaştırma ve cephe iyileştirme dediğimiz proje kapsamında belediyenin fonunu kullanarak ve Kültür ve Turizm Bakanlığından yardım alarak gerçekleştiriliyor. Diğer proje ise Kültür ve Turizm Bakanlığı ile vatandaşlarımız arasında bizim koordineyi sağladığımız, tescilli restorasyon yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın başvurduğu, onarımlarını kendilerinin yaptığı, masrafların bir kısmının Bakanlık tarafından karşılandığı bir çalışma var. Bu çalışmayla vatandaşımıza maddi destek sağlıyoruz."


Kazan,...