06 / 05 / 2024

gümüş ne kadaar

gümüş ne kadaar

Son zamanlarda ters köşeleri ile yatırımcılara şok üstüne şok yaşatan gümüş fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından dikkatle izleniyor. Peki, gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş bugün kaç lira? İşte 26 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Gümüş bugünden sonra böyle olacak! Hemen bakın!

Altın uzmanı İslam Memiş gümüş ile ilgili önceki açıklamalarında çarşamba gününe dikkat çekerek dikkat etmeleri konusunda uyarmıştı. Peki Bugünden sonra sonra gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bugün gümüş fiyatları ne kadar?

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş, altından sonra en çok tercih edilen yatırım enstrümanı. Geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüşün bu sene ne olacağı merak ediliyor. Peki gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Gümüşteki hareketlilik devam ediyor. Doların düşmesine bağlı olarak gümüş fiyatlarına da aşağı yönlü bir düşüş görülüyor. Peki 1 gram gümüş kaç TL? 31 Ağustos 2023 Cuma gümüş ne kadar

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Dolar kuruna bağlı hareket eden gümüş bugün yükselişe geçti.  Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları kadar gümüş fiyatları da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Rekor seviyelere yükselen gümüş için uzman isim, ''Gümüş fiyatları dalgalanacak'' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar?

Ne altın ne gümüş ne de dolar! İslam Memiş bu kez rotayı değiştirdi: Süre artık doldu

İsabetli Gram altın ve gram gümüş tahminleri ile tanınan İslam Memiş, bu kez farklı bir alanda uyarılar yaptı. Düşüş beklentisinde olunmaması gerektiğinin altını özellikle çizen Memiş, "Süre artık doldu" diye uyardı. İşte tüm detaylar...

gümüş ne kadaar Haberi

gümüş ne kadaar

Son zamanlarda ters köşeleri ile yatırımcılara şok üstüne şok yaşatan gümüş fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından dikkatle izleniyor. 25 Temmuz 2022'de gümüş fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri, merakla takip ediliyor.

Gümüş fiyatlarında hareketli seyir devam ediyor. Bir yukarı bir aşağı yönlü hareketleri ile yatırımcıları şaşkına çeviren gümüş, geçtiğimiz ay 12 lira seviyelerine kadar ulaşmıştı. Küresel gelişmelerin etkisiyle gümüş fiyatlarında düşüş yaşandı. Gümüş fiyatları önce 11 lira seviyelerini ardından da 10 lira bandını görmüştü. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş bugün düştü mü, yükseldi mi? Gümüş bugün kaç lira? Gümüş ons fiyatı ne kadar? Gümüş alış fiyatı kaç TL? İşte 25 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatlarında dalgalı seyir sürüyor. Hareketlilik gösteren fiyatlar, yatırımcılar ile gümüşü olan...