13 / 05 / 2024

Gürsel Erol Cumhurbaşkanı Erdoğan mektup

Gürsel Erol Cumhurbaşkanı Erdoğan mektup

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak'ta 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ'ın sorunlarını ve taleplerini kaleme aldığı mektubu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdi. Erol mektubunda vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi talebinde bulundu.

CHP Milletvekili Gürsel Erol, Bakan Mehmet Özhaseki’ye fahiş kira artışlarını sordu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yurttaşların son dönemlerde en çok şikayetçi olduğu konu olan ve gündemden düşmeyen kira artışlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz emekliye zam için tarih verdi!

Emekli zammı gündemde yer almaya devam ediyor. Yapılan son zamlar emekliyi mutlu etmedi. Emekliler maaşlarına bir artış beklerken güzel haber Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Memur, işçi ve emekliler hemen bakın! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika açıklaması geldi!

Ocak 2024'te memur ve emekli maaşları ile asgari ücrete zam gelecek. Bu zam milyonlarca vatandaş tarafından dört gözle beklenirken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Mazot gübre desteği 5 ay erken hesaplara yatacak! Hemen tarihe bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere mazot gübre desteği ödeme tarihi için son dakika açıklaması geldi. Mazot gübre ödemeleri 5 ay erkene çekildi. Peki mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatacak?

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Afet konutları deprem yönetmeliğine uygun, güvenli ve iklim dostu olarak yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı bir son dakika açıklamasında "Konutlarımız deprem yönetmeliğine uygun, güvenli, sıfır atık uyumlu ve iklim dostu olarak inşa edilecek" dedi ve vatandaşların hiçbir endişe duymadan bu konutlarda yaşayacağının altını çizdi. 

Türk müteahhitlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teminat mektubu çağrısı: Teminat mektupları doğrudan kabul görmeli!

TMB Başkanı M. Erdal Eren, Türk bankaları tarafından verilen teminat mektuplarının faaliyet gösterilen ülkelerde doğrudan kabul görmesi konusuna ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek talep etti. İşte ayrıntılar...

Gürsel Erol Cumhurbaşkanı Erdoğan mektup Haberi

Gürsel Erol Cumhurbaşkanı Erdoğan mektup

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesine yönelik talep ve çözüm önerilerini sıraladığı mektubunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdi. 

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre; Erol, 6. bölge teşviklerinden faydalanma imkanının sürmesini istedi.

CHP Elazığ Milletvekili Erol, mektubunda şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanım;

- 24 Ocak 2020 Cuma günü saat 20:55’te Elazığ ili Sivrice ilçesi merkezde 6.8 büyüklüğünde yaşadığımız deprem neticesinde Elazığ’da 34 canımızı, Malatya’da ise 4 canımızı kaybettik.

- 24 Ocak akşamı itibariyle başta zatıaliniz olmak üzere bütün siyasi partilerimiz ve genel başkanlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, parti ayrımı gözetmeksizin tüm belediyelerimiz, kamu kuruluşlarımız, 81 ilde yaşayan 82 milyon yurttaşımızın tamamı Elazığ’daydı.

- Millet ve devlet, Elazığ’ın acısını sarmak ve azaltmak için tek yürek oldu. Bu süreçte...