28 / 04 / 2024

hangi kripto paraya yatırım yapılmalı

hangi kripto paraya yatırım yapılmalı

Kripto para piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Artan endişeler nedeniyle Bitcoin 50 bin doların altına gerilerken, sene başından beri yüzde 400’e yakın yükselen Ether’den rekorlar geliyor. İşte uzmanların kripto para piyasalarına ilişkin öngörüleri...

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

3 kripto para 2024'te fırlatacak! Yatırımcılar merakla bekliyorlar, hangi kripto paralar zirveye çıkacak...

Kripto para yatırımcıları merakla hangi paranın yükseleceğini bekliyorlar. 2024 senesinde yükselecek olan 3 kripto para hangisi olacak merak konusu. İşte 2024 yılının adeta zirveye oynayacağı 3 kripto parası ve haberin detayları...

Kripto para piyasasında neler oluyor? Hangi coin’ler değer kazandı, hangileri kaybetti? Hemen bakın!

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC) son 24 saatte 0,78 oranında değer kazanarak 35,253 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) yüzde 0,92 değer kaybetti.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Kripto para borsasında neler oluyor? Hangi paralar kazandırdı, hangileri kaybettirdi? Hemen bakın!

Jeopolitik riskler kripto para borsasını da etkiledi. 27 bin dolara kadar geri çekilen Bitcoin (BTC), bir çok altcoin’de de büyük etki yarattı.

Bitcoin ve kripto para piyasası bu hafta hangi verileri takip edecek?

Kripto piyasası zorlu bir haftayı geride bıraktı. BTC pazartesi günü 26.100 dolarla haftaya başlarken, perşembe 28.142 doları gördü. 4-8 Eylül haftasında ise yatırımcıları bekleyen bir çok gelişme olacak.

Gençler rotayı dijital paraya çevirdi: Kripto para yatırımı 18-25 yaş aralığında yüzde 55’lere çıktı!

Günümüzde kripto para kullanımı her geçen gün artıyor. Bu kapsamda, Kripto para yatırımı 18-25 yaş aralığında yüzde 55’lere çıktı. Konuyu Gate.io Pazarlama Müdürü Didem Gülyuva değerlendirdi. İşte detaylar...

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin alım fırsatı yaratacak mı? Dünyaca ünlü analistler açıkladı!

Bitcoin‘in 2018’deki ayı piyasasının dibini hangi fiyattan göreceğini öncesinde haber vermesi ve bunun gerçekleşmesiyle tanınan kripto para analisti Bluntz, en büyük kripto para için aykırı bir yorumda bulundu. Bluntz, aşağı yönde derin bir hareketin gelmesini beklediğini aktardı.

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Yeni hükümette Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve gelen Mehmet Şimşek, kripto para yatırımcılarını üzecek. Şimşek'in kripto paraya yönelik söyledikleri yeniden gündem oldu.

En kapsamlı kripto para anketi sonuçlandı: ‘Bitcoin’in krallığı bitecek, liderliği başka kripto paraya kaptıracak’

Türkiye’deki en kapsamlı kripto para anketinin sonuçları belli oldu. Yatırımcıların yüzde 35’i “Bitcoin koltuğunu başka bir kripto paraya bırakacak” derken; çoğu kripto parayı uzun vadeli yatırım aracı olarak görmediğini belirtti.

Binance CEO’sundan kripto para tavsiyeleri! “Bitcoin çöktü” diyenlere yanıt verdi

Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ve Ethereum mucidi Vitalik Buterin, kripto paraya yatırımcılarına tavsiyelerde bulundu. CZ, kripto piyasasındaki krizler nedeniyle ‘Bitcoin artık öldü’ diyenlere de yanıt verdi.

Flaş flaş flaş! O ülkede kripto paraya yasak geldi!

Bazı ülekelerin hükümetleri kripto paraya tepkilerini dile getirmeye ve yasaklamalara devam ediyor. Ya kripto paraların kullanımı yasaklanıyor ya da belli kısıtlamalar getiriliyor.

Yatırım için en düşük komisyon hangi kripto borsasında? Kripto para yatırımcıları dikkat

Kripto para piyasasında seyreden düşüş trendine rağmen Bitcoin ve diğer kripto paralara olan talep giderek artarken yatırımcılar için en düşük komisyonu hangi kripto para borsaları uyguluyor? Komisyon fiyatlarını hangi faktörler etkiliyor? 

hangi kripto paraya yatırım yapılmalı Haberi

hangi kripto paraya yatırım yapılmalı

Bitcoin madenciliğinin harcadığı enerji ve çevre kirliliğine katkılarına ilişkin son zamanlarda endişeler arttı. Dünya Gazetesi'nden Deniz Kılınç'ın haberine göre; artan endişeler nedeniyle Bitcoin 50 bin doların altına gerilerken, sene başından beri yüzde 400’e yakın yükselen Ether’den rekorlar geliyor. Ether’in sene sonunda 10 bin doları bulacağına ilişkin öngörüler, kripto para biriminin Bitcoin’in yerini alacağı görüşünü desteklese de bazı uzmanlar, Ether’in kendi içindeki sorunların tahminleri olumsuz şekilde değiştirebileceğini belirtiyor.

Ether 2025 yılında 20 bin dolara yaklaşabilir

Coinmarketcapcom’a göre geçen hafta 4,362 dolarla yeni rekora imza atan Ether, dün TSİ 16:00’da 3,702 dolardan işlem gördü. Ether’in rekorundan sonra toplam 35 uzman, 440 milyar doları aşkın piyasa hacmiyle Bitcoin’den sonra en güçlü ikinci kripto para olan Ether’in 2025 yılında 20 bin dolar civarına gelebileceğini...