11 / 05 / 2024

Hesna Ananın Kahvaltı Bahçesi

Hesna Ananın Kahvaltı Bahçesi

Onikon Otel’in sahibi Sibel Barış, sezonu yeniliklerle açtı. Barış, kahvaltı için annesi Hesna Hanım’ın desteğini alarak iskelede “Hesna Ana’nın Kahvaltı Bahçesi” adlı yeni bir bölümü hizmet soktu

Tapuya giden vatandaş TL'de yaşanan değer kaybı yüzünden parasını valiz ile götürüyor!

Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybı ve erime, yapılan alışverişlerde vatandaşın sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Örneğin, 5 milyon TL’lik ödeme için 25 bin adet 200 lira lazım. 5 milyon TL’yi oluşturan 200 liralık 250 destenin ağırlığı ise 28 kilogramı aşmış durumda. 

Ticari gayrimenkulde yaşanan dönüşüm yükseliş yönünde ilerliyor!

İngiltere'de bulunan emlak ajansı Knight Frank LLP’nin “2024 Küresel Ticari Gayrimenkul Yatırımları Raporu”na göre ticari gayrimenkullerde yaşanan dönüşüm 2023 yılında yüzde 54 azalırken, 2024 yılında sektörde yaşanacak gelişmeler ile artması bekleniyor.

Kırgızistan'da yaşanan konut krizi intihar salgınına neden oldu!

Kırgızistan'ın güneyinde yer alan Andarak köyünde kadınlar arasında intihar vakalarında artış yaşanıyor. Dünyanın önde gelen basın kuruluşlarından Eurasianet bölgede yaşanan konut krizinin intiharları tetikleyen bir sebep olduğunu ortaya çıkardı.

Ev sahipleri dikkat! Kiracı ile komşusu arasında yaşanan sıkınıtıda kiracı evden çıkartılır mı?

Kiracı ve ev sahipleri arasında son zamanlarda yaşanan sorunların yanı sıra, kiracıların komşuları ile olan sıkıntıları da evden çıkarılmaya yol açabileceği kaydedildi. Buna göre ev sahiplerinin yasal hakları ve çıkarılma sürecinin nasıl işlediği önemli bir detay. İşte haberin ayrıntıları...

Zamların biri bitiyor diğeri başlıyor. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez ürünüydü. Artık zamlı alacaksınız

Benzin fiyatlarına yönelik zam gelmesinin ardından zamların biri başlıyor diğeri bitiyor. Şimdi de kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olarak görülen bir ürüne zam geldi.

BİM'de 12 parça kahvaltı seti 299 TL'ye, Fakir 4 ürün bir arada çeyiz paketi 2.699 TL'ye düştü!

BİM'in 21 Temmuz 2023 tarihli indirimli aktüel ürünleri belli oldu. Bu kapsamda, 12 parça kahvaltı seti 299 TL'ye, Fakir 4 ürün bir arada çeyiz paketi 2.699 TL'ye düştü.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

SODEV’den yeni rapor: ‘Orta sınıf yoksullaştı, kahvaltı ve kırmızı et tüketimi azaldı’

SODEV’in yayımladığı raporda, ekonomik kriz ve enflasyon yüzünden, ‘orta sınıf’ın yoksullaştığı belirtildi. Araştırmaya katılan kişiler sadece temel ihtiyaçlarını giderebildiğini ifade ederken, yüzde 56’sı ise kahvaltı yapmadığını kaydetti.

Çeyiz düzecekler müjde BİM online kataloğunda çılgın indirim! 12 parça kahvaltı seti 299 TL hemen alın! 27 Ocak 2023...

BİM 27 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de 12 parça kahvaltı seti 299 TL! Çeyiz düzecekler müjde BİM online kataloğunda çılgın indirim. İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kahvaltı sofrasının vazgeçilmezine öyle bir zam geldi ki! Artık o ürünü almak lüks oldu!

Gıda ürünlerine zam gelmeye devam ediyor. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan ürüne de yeni zam geldi. İşte detaylar!

Kahvaltının vazgeçilmezine öyle bir zam geldi ki! En ucuzu bile cep yakıyor! İşte detaylar!

Kahvaltının vazgeçilmezi olan peynire zam geldi. Piyasada satılan en ucuz peynir bile cep yakıyor. İşte detaylar!

Yumurta kapıya dayandı Kahvaltının vazgeçilmezi cüzdanın kabusu oldu

Artan yem, taşıma ve enerji maliyetleri temel gıda ürünlerinin fiyatlarını artırmaya devam ediyor. Bu ürünlerden biri de kahvaltıların vazgeçilmezi yumurta. Son gelen zamlarla birlikte yumurtanın fiyatı 50 liralara dayanırken Diyarbakır’da 30’lu yumurtanın fiyatı 60 liraya çıktı. Yetiştiriciler ise

Hesna Ananın Kahvaltı Bahçesi Haberi

Hesna Ananın Kahvaltı Bahçesi


Bodrum-Türkbükü’ndeki Onikon Otel’in sahibi Sibel Barış, sezonu yeniliklerle açtı. Barış, kahvaltı için annesi Hesna Hanım’ın desteğini alarak iskelede “Hesna Ana’nın Kahvaltı Bahçesi” adlı yeni bir bölümü hizmet soktu: “Bu bölüme çok özendik. Hatta dört ay boyunca Anadolu’yu karış karış gezerek en doğal ve lezzetli ürünleri keşfedip, tedarik ağını kurduk.”...