07 / 05 / 2024

hisseli konuta kredi

hisseli konuta kredi

Konut kredisi hususunda en çok merak edilen konular arasında hisseli evlere kredi verilip verilmediği sorusu yer alıyor. Peki hisseli ev almak isteyenler kredi başvurusunda bulunabilir mi? Hisseli eve kredi çıkar mı?

Altan Elmas: İlk evini alacaklar için uygun kredi imkanı sağlanmalı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat sektöründe geçtiğimiz yılı değerlendirirken, 2024'e dair beklentilerini anlattı. Elmas, konuta erişimin artırılması için özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi beklentileri olduğunu söyledi.

Hisseli tapuya kredi çıkar mı?

Hisseli tapuya kredi çıkıp çıkmayacağı merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki, hisseli tapu nedir, hisseli tapuya kredi çıkar mı? İşte detaylar...

Hisseli tapu taşınmaz nasıl satılır?

Hisseli tapusu olan taşınmazın satışı, gayrimenkul sahibi olan kişiler tarafından merak edilen bir konudur. Hisseli taşınmaz, müstakil taşınmaz tapusu kadar kolay şekilde satılamıyor. Peki hisseli taşınmaz nasıl satılır ve hisseli tapuya kredi çıkar mı? İşte hisseli satış ile ilgili bazı bilgiler...

Konut yatırımı enflasyona karşı da dolara karşı da koruyor: 1,20 oranından kredi satış rekoru kırdırabilir!

Konuta yatırımın, enflasyona karşı da dolara karşı da koruma sağladığına dikkat çeken Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, kredi kampanyasının 1.20'den olması halinde en büyük satışların geleceğini belirtti. 

Hisseli tapuya ihtiyaç kredisi çıkar mı?

İhtiyaç kredisi, taşınmaz ürün ya da araç sahibi olmak isteyenler için alım imkanı sağlayan bir kredi türüdür. Hisseli tapuya ihtiyaç kredisi ise hisseli tapu sahipleri tarafından merak edilir. Peki hisseli tapuya ihtiyaç kredisi çıkar mı, hangi bankalar kredi verir? İşte konu ile ilgili detaylar…

Hisseli tapu ile kredi çekilir mi? Hisseli tapudan nasıl çıkılır?

Hisseli tapuya sahip kişiler, öncelikle bu tapu üzerinden hangi işlemlerin yapılacağını araştırmaktadır. İşte hisseli tapulara dair merak edilen detaylar!

Tapu senedi ile kredi veren bankalar hangileri?

Bankalar müşterilerine ipotek karşılığında çeşitli finansman destekleri sunuyor. Bunun için tapu senedi veya hisseli tapular kullanılabiliyor. Peki tapu senedi ile kredi veren bankalar hangileri? İşte detaylar...

Markalı konut projelerinde kredi kullanımı azaldı!

REIDIN-GYODER tarafından açıklanan yeni konut fiyat endeksi verilerine göre markalı konut projelerinde kredi alım oranı %20’ ye kadar geriledi. Kredi ile konut alan tüketici uygun fiyatlı konuta yöneldi.

Hisseli tapu nedir? Hisseli tapu nasıl satılır?

Hisseli tapunun satışı müstakil tapu satışları kadar kolay değil. Hisseli tapuya kredi verilip verilmeyeceği ise merak ediliyor.

Projeden krediyle ev alacaklar dikkat!

Projeden ev almak yakın bir zamanda daha da avantajlı hale geldi. Peki projeden ev alanların neye dikkat etmesi gerekiyor? İnşaat halindeki konuta kredi çıkar mı?

En çok konuta kredi aranıyor!

Konut kredisi faiz oranları, Merkez Bankası'nın peş peşe yaptığı politika faizi indirimleri ile beraber son iki yıldaki en düşük seviyelere ulaştı. İnternetteki araştırmalar en çok konut kredisinin araştırıldığını ortaya koydu...

Vatandaş mevduattaki parasını konuta çevirmeye başladı!

Düşen kredi faizleri konut satışlarına anında yansıdı. Coldwell Banker ACCE Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, konut kredi faizlerinin düşmesiyle konuta artan talebin çok yoğun olduğunu söyledi.

Kredi teşvikleri konuta olumlu yansıdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Güngör Uras bugünkü yazısında konut satış verilerini değerlendirdi. Uras, kredi teşviklerinin genel olarak konut piyasasını olumlu etkilediği belirtti.

hisseli konuta kredi Haberi

hisseli konuta kredi

Hisseli eve kredi çıkar mı?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olma hususunda en çok merak edilen konular arasında hisseli evlere kredi verilip verilmediği sorusu yer alıyor. Peki hisseli ev almak isteyenler kredi başvurusunda bulunabilir mi? Hisseli eve kredi çıkar mı, diyorsanız hemen yanıtlayalım.


Bu yönteme genellikle tek başına konut alma sıkıntısı çekenler başvuruyor. Hisseli konut kredisi çekenler kredi taksitlerini ortaklaşa ödeyebiliyorlar. 


Hisseli konut kredisi; kişilerin birleşerek konut almasına olanak sağlayan bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor. 


Oturumdan ziyade yatırım amaçlı olarak mesken sahibi olmak isteyenler tarafından tercih edilen bu kredi türü kimi bankalar tarafından veriliyor. Ancak kimi bankalar ise bu kredi türüne sıcak bakmıyor. Peki hisseli eve kredi nasıl verilir?


Hisseli konut kredisi..

Yukarıda da belirttiğimiz gibi hisseli konut kredisi şartları bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Bu...