15 / 05 / 2024

İsmet Tayfun Demirel

İsmet Tayfun Demirel

OPM Enerji Yatırımları ve Bayındırlık Müteahhitliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Savaş Ercan, Ahmet Yılmaz, İsmet Tayfun Demirel, Süleyman Ercan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt'ın kim olduğu ve Tayfun Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Cem Tayfun Yılmaz ne iş yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur?

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Cem Tayfun Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Kuşadası Kısmet Otel 97 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi'nde yer alan Kısmet Otel'i 97 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinde Genel Müdür olarak olarak görev yapan Mehmet Kamil Demirel 15 Haziran 2021 tarihinde istifaen görevinden ayrıldı.

İsmet Tayfun Demirel Haberi

İsmet Tayfun Demirel

OPM Enerji Yatırımları ve Bayındırlık Müteahhitliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Savaş Ercan, Ahmet Yılmaz, İsmet Tayfun Demirel, Süleyman Ercan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. 


OPM Enerji Yatırımları ve Bayındırlık Müteahhitliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Enerji santralleri inşaatı (hidroelektrik santrali, termik santral, nükleer enerji üretim santralleri vb.) 

OPM Enerji Yatırımları ve Bayındırlık Müteahhitliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Esentepe Mahallesi, Anayurt Caddesi, Elmadağ Sokak, No:2...