24 / 07 / 2024

istanbul defterdarlığından kiralık gayrimenkul

istanbul defterdarlığından kiralık gayrimenkul

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kadıköy ve Sancaktepe ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait 4 adet taşınmazı satış ve kiralamasının yapılacağına dair ihaleye çıkardı.

İstanbul'da geçici kiralık konut uygulaması başlıyor! Kentsel dönüşümde yeni devir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıkladığı İstanbul’da başlatılacak kentsel dönüşüm seferberliğine Meclis onayı çıktı. Bu kapsamda, İstanbul Bayrampaşa'da geçici kiralık konut uygulaması da başlatılacak. Peki geçici kiralık konut uygulaması nasıl ilerleyecek? İşte detaylar...

Airbnb'deki kiralık ilanlar şaşırttı! İtalya'da 5 gün şato kiralamak Antalya'da 2 gün tatil yapmaktan daha ucuz!

TBMM'de kabul edilen yeni düzenleme ile birlikte Airbnb gibi ev paylaşımı uygulamalarındaki kiralık evlerin ilanları milyonlar tarafından yakından takip ediliyor. Airbnb ile kiralık ev arayanların kadrajına giren bir ilan görenleri şaşkına çevirdi. 

İstanbul'da en kötü evin kirası 20 bin TL! Evini boş tutandan vergi alınırsa kiralık konut piyasası düşer!

69,6 bin takipçili Trader Yavuz isimli kullanıcı, İstanbul'da en kötü evin kirasının 20 bin TL olduğunu söyledi ve kiralık konut piyasasının düşmesi için vergi önerisini dile getirdi. İşte o paylaşım...

Kıbrıs'ta kiralık evler büyük talep görüyor! İşte Kıbrıs'taki güncel kiralık ev fiyatları!

Kıbrıs'taki kiralık evler, hem yerel halk hem de yabancı öğrenciler ve çalışanlar tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kıbrıs'taki kiralık ev fiyatları ne kadar? İşte Kıbrıs 2024 kiralık ev fiyatları...

Günlük kiralık ev başvurularında komşu krizi: Komşularından izin alamayan başvuramıyor!

Günlük kiralık konutlara ilişkin yasanın üzerinden 7 ay geçti. Bu süreçte 111 bin konutun yalnızca 45 bini için başvuru yapıldı. Konutların önemli kısmı başvuru için gerekli olan ‘komşu izni'ni aşamadı. İşte detaylar...

Kiralık turistik konutta şartlar esnetildi mi?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından alınan karar ile birlikte kiralık turistik konutta şartların esnetildiği belirtildi ve karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

40 bin TL kiralık evde 6 bin 500 liraya oturan kiracıya sitem: Varlıklı kiracıların yatırım aracı olduk

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim sosyal medyada çığ gibi büyüyor. Bazı ev sahipleri, kiralık evlerinin rayiç bedelleri altında kaldığından şikayet ederken yüzde 25 kira sınırı düzenlemesinin ev sahiplerini mağdur ettiği belirtildi. 

Dünya emlak uzmanları İstanbul kiralık konut piyasasını değerlendirdi! Beşiktaş'tan Ataşehir'e! İşte favori bölgeler!

Uzun dönem kiralık konut hizmeti sağlayıcısı Colife'ın uzmanları, İstanbul'daki kiralık konut piyasasını değerlendirerek, bölgelere göre kiracıların favorilerini açıkladı.

Kiralık ev arayanlar dikkatli olun! 'Kiralık evler' hesabı üzerinden ev arayanları tuzağa düşürdü!

Vatandaşlar kiralık ev bulabilmek için çeşitli ilan sitelerinin kiralık evlerini araştırıyor. Bazı dolandırıcılar ise bunu fırsat bilerek kiracıları ağlarına düşürmeye çalışıyor. Sosyal medya hesabından 'Kiralık evler' adı altında açılan sahte ilanlar 6 kişiyi mağdur etti. İşte ayrıntılar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan ‘kiralık araç’ açıklaması geldi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan ‘araç kiralama’ iddialarına ilişkin olarak bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Bakanlığımızın hizmetindeki kiralık araçlara yönelik daha önceki senelerde yapılan sözleşmenin süresinin dolması nedeni ile yeni bir sözleşme imzalanmasına gerek duyulmuştur."

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

istanbul defterdarlığından kiralık gayrimenkul Haberi

istanbul defterdarlığından kiralık gayrimenkul

İstanbul İli, Kadıköy ve Sancaktepe İlçe'lerinde bulunan 4 taşınmaz İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından 26 Ekim tarihinde ihale edilecek.


İhale Tarihi: 26/10/2015


Kıymeti: 2.957.940.00 TL


İhalenin tam metni için