03 / 05 / 2024

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Aylık İstişare Toplantısı

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Aylık İstişare Toplantısı

Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesine, İstanbul’daki mahalle muhtarlarından destek geldi. İstanbul Muhtarlar Federasyonu Aylık İstişare Toplantısı, Maltepe Dream Hill Hotel’de gerçekleştirildi.

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Alman Emlak Federasyonu: Konut krizi göründüğünden daha derin!

Alman Emlak Federasyonu (ZIA) yayımladığı raporda ülkede yaşanan konut krizinin göründüğünden daha derin olduğunu belirterek, 2027 yılında 830 bin konut açığının olabileceğini kaydetti.

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

İstanbul Park'taki kiracı firmanın süresi doldu, tahliye yapılmadı! TOSFED'den kamu zararı uyarısı geldi!

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), İstanbul Park'taki kira sözleşmesi sona eren firmanın, ihtar süresi dolmasına rağmen pisti boşaltmadığına dikkat çekerek bir uyarı mesajı paylaştı. İşte detaylar...

Fırıncılar Federasyonu’ndan Ekmek Zammı ile İlgili Açıklamalar

Son dönemde ülke genelinde artan ekmek fiyatlarına ilişkin Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, açıklamalarda bulundu. Ekmek fiyatlarının en son 9 ay önce güncellendiğini belirten Balcı, yapılan yüzde 40'lık zamın makul olduğunu ifade etti.

Türkiye Kasaplar Federasyonu'ndan uyarı! Kaçak kıyma çekimine 60 bin TL ceza!

Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan ‘kaçak kıyma’ çekimi uyarısı geldi. Sadece uyarıyla kalmayan bu duruma 60 bin TL para cezası uygulanacak. Kasap unvanını taşımayan ve hijyenik olmayan koşullarda kasaplık yapan kimselere yasak geldi.

Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaşma imzaladı! Artık et kasaplarda ucuza satılacak!

Et fiyatlarının düşürülmesine yönelik olarak Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında bir protokol imzalandı. Bu protokol kapsamında, kasaplara uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak ve Erzurum'da et fiyatlarının yaklaşık %30 oranında düşmesi öngörülüyor.

Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaştı! Uygun fiyatlı et satışı başlıyor!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara artık uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak.

Ucuza et almak isteyenler için market listesi! İşte en sabit fiyata ucuz et alınabilecek yerler

Türkiye Perakendeciler Federasyonu çatısı altında faaliyet gösteren bir perakendeci derneği olan İstanbul PERDER, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Et ve Süt Kurumu yetkilileriyle anlaşma sağlayarak ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarını sabitleme kararı aldı.

Kırmızı eti ucuza almak isteyenler için 140 TL'den satışlar başladı! İşte buralardan alabilirsiniz!

Türkiye Perakendeciler Federasyonu'na bağlı olarak faaliyet gösteren İstanbul PERDER, Et ve Süt Kurumu iş birliğiyle Türkiye'deki bazı marketlerde et fiyatlarını sabit bırakma kararı aldıklarını vatandaşlara duyurdu. Kararın açıklanmasının ardından halk araştırmalarına başladı. Konuyla ilgili daha f

Yabancılara konut satışında patlama! İşte ilk sıradaki il

Yabancılara yapılan konut satışları şubat ayı itibari ile bir evvelki senenin aynı ayına oranla yüzde 27 gerileyerek 3 bin 350 oldu. Antalya'yı sırasıyla bin 133 konut satışı ile İstanbul ve 225 konut satışı ile Mersin takip etti. Ülke uyruklarına nazaran en çok konut satışı Rusya Federasyonu'na old

Ramazan pidesine dev zam! Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan çok konuşulacak açıklama!

Ramazan ayının gelmesine sayılı günler kala insanlar tarafından pide fiyatları da merak konusu oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile beraber pide fiyatlarına büyük zam geleceği düşünülüyor.

Fırıncılar Federasyonu açıkladı! Beklenen pide fiyat açıklaması geldi!

Ramazan ayı yaklaşırken, pide fiyatları merak uyandırdı. Vatandaşlar pide fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Bunun üzerine Fırıncılar Federasyonu’ndan açıklama geldi. İşte detaylar!

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Aylık İstişare Toplantısı Haberi

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Aylık İstişare Toplantısı

Toplantıya İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakası muhtarları başta olmak üzere, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve çok sayıda davetli katıldı.  


'Ben de muhtar çocuğuyum'


Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo için hazırlanan sunum sonrası bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, bir muhtar çocuğu olduğu belirterek, “Şunu çok iyi biliyorum ki demokrasinin temel taşları sizlersiniz. Siz demokratik bir gelenekle seçiliyorsunuz, bizler belki sırtımızı bir partiye dayıyoruz ancak sizler mahallelerinize, halkınıza daha çok sırtınızı dayayarak bu görevlere geliyorsunuz. Muhtarlıklar varsa güvende yaşarsınız, muhtarlıklar devletin ilk kapısıdır. Ora bir dergâh kapısı gibi açık olmalı. Her tür sıkıntısı olan ilk size koşuyor” diye konuştu.


'M' Expo ile 14 ilçe...