10 / 05 / 2024

işyeri asansörü bakımı ne kadarda bir yapılmalı

işyeri asansörü bakımı ne kadarda bir yapılmalı

İbrahim Mart "Vinç tipi dediğimiz, asansörler, konutta kullandığımızdan farklı makinalar. İnşaattaki makina, ekipmanların çok daha sıklıkla kontrol edilmesi ve bakımının mutlaka düzenli olarak yapılması gerekiyor" dedi.

Evde bakım maaşları için son 6 saat! Hesaplara 7 bin 608 TL yatırılıyor! Kaçırmayın!

Pek çok kişinin merakla beklediği evde bakım maaşları bugün itibarıyla hesaplara yatırılmış olacak. Söz konusu maaşlar gelen zamla birlikte 5 bin 97 TL'den 7 bin 608 TL'ye yükseltilmişti.

Sınavsız mülakatsız hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı başladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yaşlı ve hasta bakım personeli alımı başladı. Çeşitli şehirler için yaşlı bakım personeli alımı gerçekleştirilecek. Yayımlanan ilanlarda başvuruya ilişkin detay ve şartlar da açıklandı. İşte detaylar...

Evde bakım maaşı resmen değişiyor! Hemen hesaplara yatırılacak olan bu yeni maaşlara bakın!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren evde bakım maaşları resmen değişiyor. Peki evde bakım maaşları 2024 yılının Ocak ayında ne kadar olacak? İşte tek tek hesaplanan o son dakika rakamları...

Yaşlı bakım sigortası geliyor! Bakan Işıkhan'dan yaşlılara son dakika müjdesi! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaşlı bakım sigortası müjdesini verdi. Söz konusu sigorta ile ilgili aylarca çalıştıklarını söyleyen Bakan Işıktan, çok önemli bir hizmet olacağının altını çizdi. İşte ayrıntılar..

Eylül ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi: Evde bakım maaşı SMS sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Evde bakım maaşı sorgulamaları eylül ayına girilmesiyle birlikte gündemi meşgul etmeye başladı. Peki, Evde bakım maaşı SMS sorgulama işlemi nasıl yapılır?

O ilde tam 335 iş yeri yaptırılacak! Yatırımcılar dikkat!

S.S. Van Tuşba Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, tam 335 iş yeri yapımı için ihaleye çıkıyor. Söz konusu projenin keşif bedeli 998 milyon 877 bin TL olarak belirtildi.

BİM’de şajlı süpürge 400 TL’ye, oto bakım ürünler, 32,50 TL’ye, araç içi telefon tutacağı 60 TL’ye düştü!

9 Haziran’dan itibaren aktüel ürünler kataloğunu paylaşan BİM, birçok üründe indirime gitti. Bu hafta, süpürge 400 TL’ye, oto bakım ürünler, 32,50 TL’ye, araç içi telefon tutacağı 60 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 9 Haziran Cuma...

Evde bakım paraları hangi illerde yattı? İşte hesaplara 4 bin 336 TL yatırılan iller listesi! Hemen bakın!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen evde bakım paraları hangi illerde yattı? Hesaplara 4 bin 336 TL yatırılan iller listesi haberimizde yer alıyor. Hemen bakın! 

İzmir Büyükşehir Belediyesinden işyeri hekimi personel alımı var! Hem de ikamet şartı olmadan, bu ilan kaçmaz!

İzmir’de yaşayıp da iş arayanlar için harika bir fırsat geldi! İzmir Büyükşehir Belediyesinde ikamet şartı olmadan işyeri hekimi personeli alımı başladı. Bu kadroda yer alabilmek için istenen başvuru şartlarını taşıyanlar için bir şans mevcut. İşte habere dair detaylar...

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Hemen Aralık 2022 ödemelerine bakın! 

Mazot ve gübre desteği ödemeleri merakla bekleniyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Hemen Aralık 2022 ödemelerine bakın! 

Avrupa'da enerji krizi patlak verdi: Asansör ve elektrikli araçlar yasaklanabilir!

Avrupa'da enerji krizi patlak verdi. Bazı Avrupa ülkeleri doğalgaz tedariğinin yetersiz kalacağı olağanüstü haller için asansör yasakları ve elektrikli araçların zaruri olmadıkça kullanılmaması gibi katı önlemleri de masada tutuyor...

O ilde 119 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 21 Aralık'ta!

S.S. Mardin Mobilyacılar ve Marangozlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 119 adet iş yeri yaptıracak.

işyeri asansörü bakımı ne kadarda bir yapılmalı Haberi

işyeri asansörü bakımı ne kadarda bir yapılmalı

İstanbul'un Şişli ilçesinde, 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan iş kazasının yeniden gündeme getirdiği asansörlerdeki bakım ve kontrollerin, özellikle iş yerlerinde periyodik değil, günlük yapılması istendi.


TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMOB) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, İnşaat, maden, metal gibi sektörlerde, ağır ve yoğun iş temposunun, işçiler kadar iş ekipmanlarının da  çabuk yorulmasına, yıpranmasına yol açtığını belirterek, bu sektörlerde bakım ve kontrollerin günlük yapılmasının can ve mal kayıplarını önleyeceğini söyledi.


 Mart, AA muhabirine yaptığı açıklamada, periyodik bakım ve denetimlerin insan hayatını doğrudan ilgilendirdiğini, bu yüzden insanların bunları kendilerinin talep etmesi gerektiğini ifade etti.


- "Günlük bakım ve günlük kontrol"


İş yerlerinde  periyodik bakım ve onarımın  yeterli olmadığına dikkati çeken Mart, iş kazası ve can kayıplarının önüne geçmek için daha titiz davranılması gerektiğini vurguladı. 


Mart,...