27 / 08 / 2024

İZBAN Selçuk hattında son durum

İZBAN Selçuk hattında son durum

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 26 kilometrelik İZBAN Selçuk hattındaki 2 istasyon ve 2 karayolu üst geçidi ile 6 menfez tipi karayolu alt geçidi için yapım çalışmalarına başladı. Hattın tamamlanmasıyla, İZBAN’ın toplam hat uzunluğu 136 kilometreye çıkacak.

Selçuk Geçer emeklilere kötü haberi verdi! Son dakika kulis bilgisi! Temmuz'da emekli maaş zammında kesinti yapılacak

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği Temmuz maaş zamlarıyla ilgili ekonomist Selçuk Geçer'den kritik açıklama geldi. Geçer, temmuzda emekli maaş zammında kesinti yapılacağını açıkladı.

Selçuk Geçer altın ve dolar yatırımcısına seslendi! Hazır olun, çok sert geliyor!

Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyardı. Geçer, piyasalardaki gelişmeleri değerlendirerek yatırıcmılara 'hazır olun sert geliyor' uyarısında bulundu.

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi! Bakın dolar kuru hangi tarihte tam 60 TL olacak!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru bu yıl da yükselişine hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi...

Ekonomist Selçuk Geçer'den uyarı! Ev alıp satacaklar dikkat etsin!

Ekonomist Selçuk Geçer, genel yaşam maliyetlerindeki artışların ve konut fiyatlarında yaşanan aşırı yükselişlere değinerek piyasadaki verilerin yeterince net olmadığını söyledi. İşte Selçuk Geçer'in o açıklamalar...

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.

Selçuk Geçer doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı!

Dolar kuru üzerine yaptığı tahminler ile ünlenen finans uzmanı Selçuk Geçer, Türkiye'de yeni bir döviz krizinin kapıda olduğunu belirterek, "Dolar kuru bu tarihte 45 liraya ulaşacak" uyarısında bulundu. İşte detaylar...

Selçuk Geçer dolar için 45 TL rakamını telaffuz etti, duyanlar inanamadı! Doları olanlar acil bakın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı. Doları olanlar çok acil bu tarihe bakın...

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

Dolar ve OVP hakkında kritik değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Bu yorumlardan birisi de Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, yaptığı açıklamayla görenlerin kafasını karıştırdı...

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı iddia: Doların yeni hedefi 35 TL!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yakın geleceği konusundaki çarpıcı tahminleriyle finans dünyasını sallıyor. Geçer'in uyarısına göre, doların dalgalanmaları artacak ve Ekim ayında büyük bir sıçrama yaşayarak 35 TL seviyelerine yükselecek. 

Selçuk Geçer ilk kez bu kadar kesin konuştu! Dolar eylülde tam tamına bu kadar olacak! Sakın satmayın...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer Eylül ayında doların ne kadar olacağını söyleyerek, ilk kez bu kadar kesin konuştu. 

İZBAN Selçuk hattında son durum Haberi

İZBAN Selçuk hattında son durum


İzmir Büyükşehir Belediyesi, 26 kilometrelik İZBAN Selçuk hattındaki 2 istasyon ve 2 karayolu üst geçidi ile 6 menfez tipi karayolu alt geçidi için yapım çalışmalarına başladı. Selçuk hattının da tamamlanmasıyla, İZBAN’ın toplam hat uzunluğu 136 kilometreye çıkacak.


İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TCDD ortaklığında gerçekleştirilen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan İzmir Banliyö Sistemi İZBAN hattının Torbalı’dan sonra Selçuk’a kadar uzatılması için yapım çalışmalarına başlandı. Daha önce 80 kilometrelik İZBAN hattını 30 kilometre daha uzatan Torbalı bölümünün istasyon ile karayolu alt-üst geçit inşaatlarını tamamlayarak açılışa hazır hale getiren Büyükşehir Belediyesi, şimdi de 26 kilometrelik Selçuk hattındaki Sağlık ve Selçuk istasyonları ile 2 karayolu üst geçidi ve 6 adet menfez tipi karayolu alt geçidini inşa ediyor. 


İzmir Büyükşehir...