15 / 05 / 2024

izmit ekşiler kat izni

izmit ekşiler kat izni

İzmit Belediye Meclisi’nde 9’uncu gündem maddesi olan kat izni görüşülecek. Ekşi ailesine ait olan binaya 8 kat için imar izni isteniyor!

Mehmet Şimşek açıkladı! MTV'de vergi artışı olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) hakkında açıklamalar yaptı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı bir televizyon programında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalar yaparak merak edilen konular hakkında cevap verdi.

Ünlü gazeteciye ev sahibinden kira darbesi! Kirayı 3 katına çıkarttı, yetmedi 6 ay sonra da evi boşalt dedi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in dün konut arzının arttığını ve özellikle büyükşehirlerde kira fiyatlarının düştüğünü açıklamasının ardından Ünlü gazeteci Ozan Öztürk ev sahibinin, kirasını 3 katına çıkarttığını söyledi. İşte ünlü gazetecinin o paylaşımı...

Kat karşılığı anlaşması nedir? Kimler arasında yapılır?

Gayrimenkul alanında kullanılan ve belirli bir işlemi kapsayan kat karşılığı anlaşması önemli bir kavramdır. Bu anlaşma gayrimenkulde söz sahibi olan belirli kişiler arasında yapılır ve önemli bir amaç taşır. Peki kat karşılığı anlaşması nedir ve kimler arasında yapılır?

Çıkma kat nedir? Çıkma kat hesabı nasıl yapılır?

Binaların zemin katından dışarıya doğru uzanabilen ve yasal düzenlemelere uygun olarak inşa edilen ek yapı elemanlarına çıkma denir. Ancak çıkma kat için gereken bazı prosedürler ve kurallar vardır. Peki çıkma kat nedir, çıkma kat hesabı nasıl yapılır? İşte çıkma kat ile ilgili bilinmesi gerekenler…

KKM’de parası olanlar dikkat! Bakan Şimşek’ten kur korumalı mevduata ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama!

Dünya Bankası ve IMF’nin yıllık toplantılarına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomi gündemine yönelik açıklamalar yaptı. Bakan Şimşek, kur korumalı mevduattan çıkmak istediklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Bakan Şimşek'ten son dakika dolar yorumu: Doların güçlenmesi aleyhimize!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek katıldığı programda ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak doların yükselmesi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Ek MTV için dava açanlar ile dava açmayıp ödeme yapmamış kişiler ne yapmalı?

Dünya yazarı Zeki Gündüz, Anayasa Mahkemesi'nin iptal talebini reddettiği ek MTV'de dava açanlar ile dava açmayıp ödeme yapmamış kişilerin ne yapması gerektiğini kaleme aldı.

Ayçiçeğinin maliyeti 15,5 TL, borsalarda 14,5 ile 15 TL! Çiftçiler aman dikkat! Son dakika fiyatlar açıklandı! 

Çiftçiler, ayçiçeğinin maliyetin 15,5 TL olmasına karşın, borsalarda 14,5 ile 15,00 TL arasında işlem gördüğünü belirterek duruma tepki gösterdi. İşte borsa borsa ayçiçek fiyatları 13 Eylül 2023...

MetLife’tan kaçırılmayacak kampanya! Yeni BES satın alan müşterilere 1000 TL ek katkı payı verecek!

MetLife Türkiye bireysel emeklilik müşterilerine yönelik oldukça cazip bir kampanya hazırladı. 1 Eylül ile 31 Aralık tarihleri arasında katılan müşterilerine bin liralık ek katkı payı verecek.

Kan donduran gerçek bilirkişi raporunda ortaya çıktı: O binayı 6 kat izni ile 12 kat inşa etmişler!

Diyarbakır'da asrın felaketi olarak belirtilen depremlerde yıkılması sonucu 48 kişinin hayatını kaybettiği Sözel Apartmanı'nın 6 kat izin ile 12 kat olarak inşa edildiği ortaya çıktı.

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak karar!

​​​​​​​Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, enflasyon raporu toplantısında yatırımcılar ile görüşeceklerini açıkça ifade etmişti. Bu açıklamadan sonra ilk hamle geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Erkan’ın yarın JP Morgan'ın yatırımcı toplantısına katılacağı belirtildi.

Çiftçiler aman dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı, ek süre tanındı! Hemen bakın!

Çiftçiler aman dikkat... Resmi Gazete'de yayımlandı, ek süre tanındı... Hemen peş peşe açıklanan bu detaylara bakın...

izmit ekşiler kat izni Haberi

izmit ekşiler kat izni

İzmit Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantısında Ekşi ailesine ait olan bina için imar izni oylaması yapılacak. Ekşi ailesi bina için 8 kat imar izni istiyor.

Oy birliğiyle geçecek

İzmit Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısını bugün gerçekleştirilecek. Meclisin 9’uncu gündem maddesi olan kat izni için görüşülecek. Recep Ekşi’ye ait olan Yahyakaptan Ramada Plaza Otelin karşısındaki bina için imar planı değişikliği yapılacak. Gündeme gelen madde ise oy birliğiyle geçecek.

Tartışma yaratmıştı

En Kocaeli Gazetesi’nde yer alan habere göre; Ekşi ailesine ait olan bu bina eski Başkan Nevzat Doğan döneminde gündem olmuştu. O dönemde Ekşi ailesi söz konusu ticaret imarlı arsayı konut arazisine çevirmek ve 4 kat olan kat iznini 8 kata çıkarmak istedi.

Bu madde kent genelinde yayıldı ve rant tartışmalarını başlattı. Bu tartışmaların  sonucunda Ekşilerin...