05 / 05 / 2024

kaç kişi ev sahibi olacak

kaç kişi ev sahibi olacak

Konut alıcısının talebi sürüyor, yılın ilk 4 ayında 416 binden fazla ev sahibini buldu. Geçen yıl 1 milyon 165 konut satan gayrimenkul şirketleri bu yıl 1 milyon 300'den fazla satış bekliyor.

Üniversitelilerin kira açmazı: 2+1 evde 6 kişi yaşayan var, fahiş kiralar okul bıraktırtıyor!

Yükselen hayat pahalılığının yanı sıra fahiş ev kiraları da üniversitelileri çıkmaza sokuyor. 2+1 evde 6 kişi yaşayanlar bulunuyor. Öğrenciler kiraları ödemekte zorluk çekiyor. 

EYT'yi kaçıranlar için yeni fırsat kapıda! Kademeli emeklilikten kimler yararlanacak?

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren EYT'yi kaçıranlar için yeni emeklilik fırsatı kapıda. Paylaşılan detaylara göre Kademeli Emeklilik Düzenlemesi için resmen geri sayım başladı. Peki kademeli emeklilik ne demek? Sigorta girişi için belirlenmiş olan tarih ne? İşte merak edilen o soruların yanıtları.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracı kavgaları sık sık gündeme gelirken, tahliye konusu da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi? İşte Avukat Tarık Çakmak'ın konu ile ilgili paylaşımı...

65 yaş üstü kişilerin ev satışında hangi belgeler istenir?

Gayrimenkul alım-satım işlemleri için bazı prosedürlerin yerine getirilmesi gerekiyor. 65 yaş üstü kişilerin ev satışında ise işlemler daha farklı ilerliyor. 

60 sene önce tesadüfen keşfedilen Derinkuyu Yeraltı Şehri 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış!

Derinkuyu Yeraltı Şehri, Kapadokya bölgesinde bulunan, Nevşehir’e 30 km uzaklıkta bulunan Derinkuyu ilçesinde, Bizans döneminde yaklaşık 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış. Görenleri büyüleyen şehrin ortaya çıkışı ise sadece bir tesadüften ibaret.

Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat! Arabuluculukta dikkat çeken, çarpıcı detay!

1 Eylül tarihinde hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle ev sahibi ve kiracıların sorunları da çözüme kavuşuyor. Peki adliyelerdeki dava dosyaları ne durumda? Kaç kişi arabulucuya başvuru yaptı? Kira davalarında bir azalma var mı? İşte detaylar...

Ölen kişinin ev kredisi borcunu kim öder?

Konut kredisi çekerek ev alan kişi hayatını kaybettiğinde kalan ödemelerin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Peki, Ölen kişinin ev kredisi borcunu kim öder? İşte detaylar...

Gaziantep'te ev almak isteyen 368 kişi dolandırıldı

Gaziantep'te ev almak isteyen ve inşaat firmasına 2019 yılında ödeme yapan 368 kişi 2021 yılında teslim edileceği belirtilen evlerini teslim alamayınca inşaat firmasının önünde eylem yaptı.

Kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişi alınacak! KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları aman kaçırmayın!

Eylül ayı ile beraber pek çok kişi tarafından merakla beklenen personel alımları da hızlandı. Paylaşılan detaylara göre, kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişinin alınacağı belirtildi. KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları sakın kaçırmayın...

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde! Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak!

Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde... Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak... Hemen bakın... Sakın başvuruları kaçırmayın...

kaç kişi ev sahibi olacak Haberi

kaç kişi ev sahibi olacak

Yaz aylarında yaşanan mevsimsel durgunluğun önüne geçmeyi hedefleyen şirketler, daha çok alıcıyı satış ofisine çekmek için kampanya atağına başladı.



TÜRKİYE genelinde konut satışları Ağustos 2014'den bu yana artıyor. Geçen yılın ilk 7 ayında 'beklegör' dönemini yaşayan konut alıcısı son aylarda atağa geçti. Konut satışı nisan ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 42.7 arttı ve 119 bin 317 kişi ev sahibi oldu. Geçen yıl 1 milyon 165 kişi ev sahibi olurken yılın ilk 4 ayında 416 bin 535 ev alındı. Haziran ayında yapılacak seçim öncesi satışların düşmesi beklenirken artış yaşanması, konuta olan talebin hala canlı olduğunu gösterdi. 2015'in geçen yüa kıyasla daha başarılı geçüğini belirten gayrimenkul sektörü temsilcileri, "Bu yü 1 milyon 300'den fazla ev satüır' değerlendirmesinde bulundu. 




15 BİN EV...