29 / 04 / 2024

kira için dilekçe

kira için dilekçe

Mülkiyet hakkı belediyelere ait olan ve kiralanan taşınmaz malların kiralanabilmesi için öncelikle bir dilekçe ile belediyeye başvuruda bulunulması gerekiyor. İşte kira dilekçe örneği bu haberde...

Çiftçi Kayıt Sistemi için son tarih yaklaşıyor! Başvurular e-devletten yapılacak! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2002'de uygulamaya aldığı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) için son tarih yaklaşıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için ilçe müdürlükleri ve e-devlet üzerinden 2 Ocak'a kadar yapılacak

Adıyaman Milletvekilleri depremde yıkılan okullar için Milli Eğitim Bakanı’ndan talepte bulundu!

Adıyaman Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret ederek depremde yıkılan okullar için 7 maddelik talepte bulundular. 

Sınıf geçme puanı, Türkçe için 70 diğer dersler için 50'ye yükseltildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, daha önce kırk beş olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için yetmişe, diğer dersler için elliye çıkarıldı. İşte detaylar...

15 bin lira ikramiye için kanun teklifi Meclis'te!

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, gaziler,  şehit yakınları ve vazife malullerine, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla, 15 bin Türk Lirası ikramiye verilmesi için Meclis'e kanun teklifi verdi.

Yurttaştan Meclis'e kira artışı yapan ev sahibi için enteresan talep!

Türkiye Büyük Millet Meclisi, (TBMM) Dilekçe Komisyonuna yurttaşlar tarafından yüzlerce ilginç başvuru gerçekleşti. Bu başvurular arasında en ilginci ise fahiş kira artışı yapan ev sahibi için oldu.

Google Hesapları Silinme Tehlikesiyle Karşı Karşıya: Bilgileriniz İçin Dikkat!

Google hesabı olan kullanıcılar için endişe verici bir durum: Hesaplarının silinme riskiyle karşı karşıyalar. Bilgilerinizin güvende kalması için atmanız gereken adımlar haberimizde!

Merkez Bankası'ndan TL'ye dönüşüm için yeni eşik!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankalara gerçek kişi hesaplarının TL'ye dönüşümü için yeni eşik belirledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Deprem bölgesi için telafi eğitimler ne zaman başlayacak? Hangi şehirler için telafi eğitimler verilecek?

6 Şubat günü meydana gelen depremde etkilenen 10 ildeki öğrenciler için uygulanacak telafi programına ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklamalarda bulundu.

Bakanlıktan sadece kadınlar için ödeme! E-devletten başvurana 4000 TL ödeme! Başvuru süresi bitiyor çabuk olun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadınlar için özel ödeme yapacak. Başvurular e-devlet üzerinden yapılacak. İşte detaylar!

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

Engelliler için bir desteğin tutarı daha arttı! Hemen bakın!

Engelliler için verilen bir desteğin tutarında daha artış yapıldı. Buna göre engelliler için özel eğitim kurumlarıyla rehabilitasyon merkezlerinde verilen eğitim desteğinin tutarı artırıldı.

Borsa İstanbul'da genç yatırımcı sayısı arttı, aileler çocuklar için de hesap açtı

Enflasyonist ortam ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle nakit para kendisine gidecek adres ararken, çocukları için geleceğe dönük yatırım yapmak isteyen aileler, borsada daha fazla hesap açıp hisse almaya başladı.

Binlerce kişi TOGG için CİMER’e başvurdu: Konut gibi taksitli olsun!

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg seri üretime başladı. Vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER) binlerce mesaj attı. Başvurularda, Togg için renk önerenler kadar yerli otomobilin TOKİ’nin konut projesi gibi taksitle satılmasını isteyenler de var.

kira için dilekçe Haberi

kira için dilekçe

Kira dilekçe örneği!

Mülkiyet hakkı belediyelere ait olan ve kiralanan taşınmaz malların kiralanabilmesi için öncelikle bir dilekçe ile belediyeye başvuruda bulunulması gerekiyor. Söz konusu kira dilekçe örneği aşağıda bulunuyor.


Kira dilekçesi örneği..


......... BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne

                                                                                  ....../........




             Mülkiyeti Belediyenize ait, Sarıyer İlçesi, ........................ Mah./Köyü .................... Pafta, ............... ada, ..........Parsel sayılı ........... m2 alanlı taşınmazın tarafıma kiraya verilmesi için gereğinin yapılmasını arz ederim. 


                           ...