06 / 05 / 2024

Klima kullanırken nelere dikkat etmeliyiz

Klima kullanırken nelere dikkat etmeliyiz

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte klima kullanım oranı arttı. Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, klima alırken ya da kullanırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini açıkladı.

Ev alırken dikkat edilmesi gerekenler 4 maddede tüm detaylarıyla!

Yeni bir konut sahibi olmak her bireyin hayalleri arasında yer alıyor. Peki konut alırken nelere dikkat edilmeli 2024?

Miras paylaşırken nelere dikkat edilmeli! Mevcut hakkınız elinizden alınmasın!

Miras paylaşımı yapılırken uygulanan kurallar vatandaşlar arasında oldukça büyük ilgi çekmektedir. Buna göre, kardeşler arasında miras paylaşımının az bilinen ayrıntıları da ortaya çıkmış oldu. 

Konut kredisi ile ev alırken nelere dikkat edilmeli?

Konut kredisi ile ev alırken bazı noktalara dikkat edilmesi gerekiyor. Aksi durumda mağdur olabilirsiniz. Peki, Konut kredisi ile ev alırken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Altın yatırımcıları dikkat: Altın alırken bu tuzağa düşmeyin! Hileli satışlar için önlemlerinizi hemen alın...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, altın alırken dikkat edilmesi gereken unsurları peş peşe sıraladı. Peki, Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli?

Tarihi eser mülk alırken nelere dikkat edilmelidir?

Tarihi eser, değeri fazla eşya olarak kabul edildiği için bir mülk sayılır. Tarihi eserlerin maddi değeri fazla olmasına rağmen, bu mülke de talep fazladır. Ancak tarihi eser mülk alırken bazı unsurlara dikkat etmek gerekiyor. Peki bu mülkü satın alırken dikkat edilmesi gerekenler nedir?

Doğal gaz dönüşümü yaptırırken paranızdan ve sağlığınızdan olmayın! 

Kışın konfor denildiğinde akla gelen ilk kriterlerden biri ısıtma oluyor. Toplumun ısıtmadaki kriteri ise ekonomik, güvenilir ve çevre dostu olan doğal gaz. Peki doğal gaz dönüşümü yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?

Kredi kullanırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Doğru kredi kullanmanın püf noktaları nelerdir?

Kredi Kayıt Bürosu, bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Kredi Okuryazarlık Haftası’ ile hem bireylere hem kurumlara doğru bütçe yönetimi doğru kredi kullanıma ilişkin farkındalık yaratmayı hedefliyor. Projeye çok yoğun ilgi olduğu belirtiliyor.

İletişim Başkanlığı'ndan uyarı geldi! Oy kullanırken bunları asla yapmamalısınız!

İletişim Başkanlığı'ndan önemli uyarı geldi! Oy kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı noktaları asla göz ardı etmemek gerekiyor. İkinci tur seçime günler kala İletişim Bakanlığı konuyla ilgili hatırlatma yaptı. Seçim sürecinde, bu hatırlatmaya dikkat etmek, oy kullanma hakkınızı doğru ve etik bir

6 adımda oy kullanmak: Bunlara çok dikkat edin!

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için seçmenler, 14 Mayıs 2023 Pazar günü oy kullanacaklar. Peki, nasıl oy kullanılır? Oy kullanırken nelere dikkat edilir?

Airfryer alırken nelere dikkat etmeliyim? İşte uygun fiyatları airfryer modelleri...

Airfryer fritözlerin kullanımı son dönemde oldukça  arttı. Yağsız çalışan bu cihazlara ilgi günden güne artarak devam ediyor. Peki Airfryer fritöz almak isteyenler en doğru tercihi yapabilmek için nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Klima satın alırken ve kullanırken nelere dikkat etmeli? Elektrik tasarrufu için neler yapmalı?

Bütçesi uygun olanlar sıcaklar bastırmadan klima satın almak için şimdiden piyasa araştırmasına başladı. Ancak seçim yaparken fiyat avantajının yanı sıra daha az enerji sarfiyatı yapan modeller öne çıkıyor.

Altın alırken bunu yapanlar köşeyi jet hızıyla dönüyor! Altın alacaklar köşeyi dönmek için gelin

Altın alımı yapmak isteyen vatandaşlar altın alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini merak ediyor. Altın alımında çok dikkat edilmesi gereken bir detayı sizler için hazırladık.

Ev alırken nelere dikkat edilmeli? Konut almak isteyenler hemen bakın!

Siltaş Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Dünya Konut Günü çerçevesinde değerlendirmelerde bulundu. Özdemir, konut sahibi olmak isteyenlerin konut tercihlerinde nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili de konuştu. İşte o açıklamalar...

Klima kullanırken nelere dikkat etmeliyiz Haberi

Klima kullanırken nelere dikkat etmeliyiz

Bunaltan sıcaklarla kendini hissettiren yaz mevsimi ile birlikte ihtiyaçlar listemizin başına yerleşen maddelerden biri de klima oldu. Peki, acaba klima alırken ya da kullanırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Uzman ekiplerin danışmanlığında mekâna uygun olarak seçilen ve doğru yere monte edilen, düzenli bakımı yapılan, enerji verimliliği yüksek klimalar, hem faturalarda tasarruf sağlıyor hem de yaz-kış konforlu bir ortam sunarak yaşam kalitemizi artırıyor. İleri teknoloji klimaları ve özgün mühendislik yaklaşımı ile dikkat çeken dünya devi Mitsubishi Electric’in Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, doğru klima seçimi ve kullanımının 5 temel püf noktasını şöyle sıralıyor:




1- Mekanın soğutma ve ısıtma ihtiyacına uygun klima belirlenmeli


Klima seçerken öncelikle mekanın soğutma ve ısıtma ihtiyacı tayin edilmeli. Mekanın büyüklüğüne, içeride bulunacak insan sayısına, binanın ve pencerelerin...