02 / 05 / 2024

konak gürççeşme

konak gürççeşme

Gürçeşme'de 3 ay önce yağmurla yıkılan yola, Konak Belediyesi önlem olarak "Dikkat yıkılabilir" levhası astı. Yolda herhangi bir sağlamlaştırma çalışması yapılmaması dikkat çekti.

Konak'ta kentsel dönüşümde 3'üncü dev adım: Gürçeşme 1. Etap Plan Revizyonu kabul edildi!

Konak Gürçeşme 1. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonu resmen Meclis'ten geçti. İşte o planlarla ilgili tüm detaylar...

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Konak Belediyesi'nden yeni plan: Konak'ın silüeti değişiyor! 

Konak Belediyesi tarafından son olarak Gürçeşme bölgesinin imar planı çalışmaları yapıldı. Söz konusu plan revizyonunun Kasım ayı Meclis toplantısında değerlendirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

2023 toplu sözleşme görüşmelerinde memur ve emekli zammı yüzde 45'e yaklaşıyor!

Türkiye'nin gündemindeki en önemli başlıklardan biri olan 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri, memur ve emekli zammını belirlemeye yönelik kritik aşamaya ulaştı. Kamu çalışanları ve emeklileri ilgilendiren bu süreçte hükümetin teklifleri ve enflasyon beklentileri ön planda.

Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti!

Yapay zeka ve büyük veri analizleri ile gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede  de kullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sunan Endeksa verilerine göre, Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti...

Peugeot 508 makyajlandı! İşte yeni görüntüsü...

Peugeot 508 makyajlandı. Fransız otomobil üreticisi başarılı modeli 508'i makyaj ile yepyeni bir görünüme kavuşturdu. İşte yeni ve asi Peugeot 508...

Fed, Bej Kitap’ta ekonomik görünümdeki karamsarlığa vurgu yaptı!

ABD Merkez Bankası tarafından açıklanan Bej Kitap raporunda, faiz oranları ve enflasyonun ekonomik aktivite üzerinde baskı yaratmaya devam ettiği, birçok katılımcının ekonomik görünüme ilişkin belirsizliğin ve karamsarlığın arttığı ifade edildi.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice hayata geçirilen depreme dayanıklı konut ve iş yerleriyle modern bir görünüme sahip oldu.

Tasarruf finansman şirketlerine yönelik yönetmelik taslağı görüşe açıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik Taslağı'nı görüşe açtı.

Fahrettin Koca: Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi modern bir görünüme kavuştu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 45 günde restore edilen hastanenin modern bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Kapadokya'da kaçak barakaların olduğu alan modern görünüme kavuşturuldu!

Nevşehir Derebağ Cevizli mevkisinde sac ve briketten yapılmış barakaların yer aldığı alan, TOKİ tarafından modern bir görünüme kavuşturuldu.

Çeşme Projesi için kamulaştırılan araziler TBMM gündeminde!

Bakanlığın 9 Mart 2020 tarihinde açıkladığı Çeşme Projesi kapsamında kamulaştırılan arazilere ve projenin su ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

konak gürççeşme Haberi

konak gürççeşme

İzmir'in Konak ilçesi Gürçeşme semti 1170 sokakta, 3 ay önce çöken yol tehlike saçıyor. Yolda çatlaklar devam ederken, çevre sakinleri korku yaşıyor. 3 aydır yolun altındaki boş arazi ile arasına istinad duvarı yapılmıyor. Çöken yol tamamen trafiğe kapatılırken, etrafını tellerle kapatan Konak Belediyesi yolu sağlamlaştırmak yerine "Dikkat yıkılabilir" levhası astı.


Yolun trafiğe kapatılmasını değil, bir an önce sağlamlaştırılarak tekrar hizmete açılmasını isteyen çevre sakinleri, "Bu yol zaten yıkılmış ve tehlike saçıyor. Konak Belediyesi buraya istinad duvarı yapmak yerine etrafını tellerle kapatıp yıkılma tehlikesine karşı levha asarak bizi uyarıyor. Zaten yol yıkılmış ve yıkılmaya devam ediyor. Yıkılan yolu levha mı kurtaracak? Biz buraya uyarı levhası değil istinad duvarı istiyoruz. Evlerimiz de tehlikede. Konak Belediyesi'nin bir an önce yolumuzu kurtarmasını istiyoruz" dedi.


Yeni...