03 / 05 / 2024

konut alanlar için kampanya

konut alanlar için kampanya

Yıl içinde en çok satışı bahar dönemlerinde yapan gayrimenkul şirketleri, bu mevsime hareket katmak amacıyla kampanyalara hız verdi. Konut alana üste para veren bile var.

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ev almayı düşünenlere müjde! Finans uzmanı İslam Memiş 1.20 faizli konut kredisi için tarih verdi!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler düşük faizli kredinin ne zaman çıkacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, İslam Memiş 1.20 faizli konut kredisi için tarih verdi. İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

İlk evim konut kredisi için başvurular başladı mı? Düşük faizli konut kredisinde son durum!

İlk defa konut sahibi olacaklara düşük faizli konut kredisinde detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç konut olmayan kişiler yararlanabilecek. Peki, ilk evim konut kredisi için başvurular başladı mı?

Yalova Belediyesi tarihinin en büyük konut projesi için düğmeye bastı! 46 dönümlük arsaya en az 700 adet konut!

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Yalova'dan yeni konut projesi için harekete geçti. Tutuk, 30 milyon TL'ye aldıkları 46 dönümlük arazide, 700 adet konut inşa edileceğini söyledi.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Konut kredisi için gerekli belgeler nelerdir? 

Ev almak isteyen kişiler konut kredisi için gerekli belgeleri bankalara sunmak zorunda. Peki, Konut kredisi için gerekli belgeler nelerdir? İşte konut kredisi hakkında merak edilen tüm detaylar...

TOKİ'den 2 bin 581 TL taksitle konut almak için son gün bugün! Başvurular resmen sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan 2 bin 581 TL taksitle konut almak için son gün bugün. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, TOKİ Ankara projesi için başvurular bugün resmen sona eriyor...

Otomobilde büyük kampanya için start veriliyor! Araba almak isteyenlere müjde! Bu fırsatı kaçırmayın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kendi YouTube kanalında otomobil ve konut alanlar için önemli öngörülerde bulundu. İşte detaylar...

Depreme dayanıklı konut almak için nelere dikkat edilmeli? Tek tek sıralandı! 

Ev alacakların son zamanlarda en çok dikkat ettiği konular arasında depreme dayanıklı olup olmaması yer alıyor. Peki depreme dayanıklı konut almak için nelere dikkat edilmeli?

Konut almak için şimdi doğru zaman mı? Ev fiyatları düşecek mi? 

Ev almak isteyen vatandaşlar, fiyatlarda gerileme olup olmayacağını merak ediyor. Peki konut almak için şimdi doğru zaman mı?

Fahiş konut kiraları için 10 önlem: Ev sahipleri ve kiracılar yeni dönemi bekliyor! 

Fahiş konut kiraları sık sık gündem oluyor. Seçimler ardından ise gözler bu sorun ile ilgili devreye alınacak uygulamalara döndü. Fahiş konut kiralar için 10 önlem açıklandı. İşte ayrıntılar...

konut alanlar için kampanya Haberi

konut alanlar için kampanya

Henüz havalar kışın etkisinden kurtulamamış olsa da, inşaat firmaları, projelerinde sundukları yeni fırsatlarla baharı erken getirdiler. Kampanyalar yapımı tamamlanan hemen teslim daireleri kapsadığı gibi, lansman avantajı olan yeni projelerde de geçerli. 


İnşaat firmaları, yıl içinde en fazla satışı gerçekleştirdikleri bahar dönemine, kampanyalarla ve yeni fırsatlarla hızlı bir giriş yaptı. Söz konusu kampanyalarda indirim ve faiz desteklerinin yanı sıra kira desteği, finansman avantajları mevcut. Hatta konut alana, üste para veren bile var. 



Sektörü haziran ayındaki seçim öncesinde canlı tutmak da isteyen firmalar, bu nedenle fırsatları da çeşitlendirdi. Seçim öncesi ve sonrasında sektörde durgunluk yaşanmaması için cazip fırsatlarla sunulan kampanyaların, etkili olması bekleniyor. Bazı firmalar kişiye özel avantajlar sunarken, "kira öder fibi" sistemini de etkin kullanıyor. 




Taşındıktan sonra öde..

Denge Yapı'nın hayata geçirdiği "Mahal Sancaktepe"...